Divendres, 26 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 26 de Abril del 2024 a les 12:41:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 25 de Setembre del 2018

Un àngel retorna la victòria al Hispanic

El club va moure ràpidament fitxa amb l'únic objectiu de recuperar l'esperit guerrer que porte a l'equip pel cap alt alt la passada temporada

Després de la derrota del Hispanic la passada jornada a Castelló i la marxa de la banqueta de Juanma Bermejillo, presagiava mals auguris per Torrent, per a la següent trobada de leshispanicas davant Sant Vicent Hèrcules equipe que la passada temporada va posar en dificultats a les torrentinas en tots dos partits. El club va moure ràpidament fitxa amb l'únic objectiu de recuperar l'esperit guerrer que porte a l'equip pel cap alt alt la passada temporada, la qual cosa motiu es contactara amb Angel Zurilla i se li convencera perquè prenguera les regnes de l'equip. Després de veure que el projecte pel qual tantes temporades ha lluitat cap a aigües, no ha dubtat a tornar a agafar de nou l'adreça de l'equip i en amb prou faenes 24 hores amb les xiques ha retornat l'esperit de lluita pel qual li les destacava.

 

La trobada disputada davant quasi un centenar de persones des de l'inici va ser de clar domini de les torrentinas recordant el joc de la passada campanya forta pressió en l'eixida de pilota eixides ràpides per bandes i moviments intensos de pilota per a obrir les defenses arribant als primers minuts quan Neus marque l'1-0 marca de la casa el 2-0 va ser obra de Isadesprés d'una internada per banda esquerra arribant al descans amb l'electrònic amb 2-0, poc resultat per a les nombroses ocasions fallides.

 

La represa va ser àdhuc més intensa de la d'Angel que se'ls va posar de cara amb el 3-0 passat amb prou faenes 12 segons de joc obra de Romina que finalitza una deixada de Neus, el domini i el joc segueix sent local i sense donar opcions a les alacantines, la confiança en les d'Angel es veu sobre la pista conforme avancen els minuts, no obstant açò en el minut 25 les d'Andrea roben l'esfèric en quasi el centre del camp rep Angi en jugada personal i bat a Margaper a posar el 3-1, el gol de les alacantines sembla donar-los ànims i es creixen en el joc però dos minuts més tard quan millor estan les alacantines a sembla de nou la rossa Neus per a fer el 4-1 d'un fort tret de més de deu metres i baixar la intensitat de les visitants.

 

Arribada la meitat de la segona part, Lotis fica una pilota en diagonal a Paula que bat a Anaïs i suma el 5-1, Andrea mana a les seues jugar de cinc però el joc és poc fluid i Lotis intercepta l'esfèric en el minut 32 i des del seu camp mana la bola a la xarxa herculana i posa el 6-1, malgrat l'engruixat resultat les herculanas persisteixen en el feble joc de cinc i en el minut 38 Isa tanca l'electrònic amb el seu segon gol i posa el 7-1 definitiu.

 

Victòria clau importantíssima de les d'Angel Zurilla en la seua volta a la banqueta de Anabel Medina. El millor la recuperació de l'esperit de lluita que venia atresorant en les passades temporades l'equip Hispanic de Torrent. La pròxima jornada les torrentinas es desplacen a Barcelona per a enfrontar-se al recentment ascendit Ripollet que ve de perdre a Castelldefels.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.138.174.174

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.