Dijous, 18 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 17 de Abril del 2024 a les 10:35:06 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 24 de Setembre del 2018

Les 29 falles de Torrent celebren pel seu compte el mig any faller a l’Àgora

Centenars de fallers torrentins gaudiran d’una jornada de germanor a l’Àgora de parc Central amb tallers de indumentària i pentinat de valenciana i orquestra

Les 29 falles de Torrent celebren el pròxim dissabte, 29 de setembre, una nova edició del renovat mig any faller a l’Àgora de Parc Central i ho fa amb tallers de pentinat i indumentària, així com una gran orquestra. 

Les falles de la ciutat organitzen, sense Junta Local, este esdeveniment que s’ha envastat de manera independent, amb la incorporació de membres voluntaris de cada falla. Així doncs, ells han sigut els encarregats de contractar el catering, la festa posterior i els tallers previs d’indumentària i pentint de fallera.

 

A les 18.00 hores comencen les activitats i tallers, com per exemple castells unflables per als més menuts, mentre que per als majors hi haurà tallers de col·locació de mocadors de valencià, taller de Pentinat de dona valenciana i l’actuació del grup de ball de l’ú i el dos. 

 

A les 21.30 serà el torn del sopar de germanor. Un catering servirà a tots els fallers, que s’encarregaran de preparar el sopar, mentre que els fallers muntaran taules i cadires per a tots els assistents.  A les 23.30 hores està previst que comence la revetla amb l’actuació d’una orquestra, com a gran fi de festa d’esta jornada de germanor fallera amb la qual es reprenen les activitats després de les vacances d’estiu.  

 

Les falles van a participar també amb Adisto, de manera que els jóvens de l’associació actuaran i els fallers ajudaran a comprar xapes solidàries que ha preparat l’associació de discapacitats de Torrent.

 

Recordem que l’any passat les 8 falles que van celebrar el seu aniversari van organitzar una gran parrillada als peus de la torre amb motiu de la plantà i cremà de la falla Renaiximent, dels artistes David Moreno i Miguel Herraiz, que va participar en el festival Burning Man, al desert de Nevada (EUA).  després de l’èxit de l’any passat, enguany la resta de falles se sumen a esta festa i les 29 participaran en esta nova versió del mig any faller. 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.191.228.88

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.