Actualitzada Dijous, 25 de Abril del 2024 a les 19:14:05 hores

Dilluns, 17 de Setembre del 2018
FUTBOL

El Torrent il·lusiona amb la seua victòria davant el Mislata

Després de l'arrencada de lliga en el Sant Gregorio, amb empat sense gols enfront del At. Vallbonense, l'equip va deixar més dubtes que certeses els de Torrent han aconseguit guanyar el Mislata per 2-1

Després de l'arrencada de lliga en el Sant Gregorio, amb empat sense gols enfront del At.Vallbonense, l'equip va deixar més dubtes que certeses. Però l'onze “taronja” les ha dissipat donant una versió molt millorada i esperançadora davant la seua afició. És cert que venia de guanyar a un dels favorits de la categoria, el Bunyol (1-2), però el test era molt important. I Rodri i els seus xics ho han passat amb nota.

L'onze inicial va combinar joventut i experiència i va resultar ser una mescla explosiva: Intensitat, bona ocupació d'espais, verticalitat i superioritat en bandes, defineixen aquest nou Torrent. Ja en els primers compassos, Mario Tadeo va tenir una ocasió clara i Sergio Vargas va disposar de tres oportunitats per a batre a Carlos Avilés. Va faltar punteria i van sobrar mèrits. El Mislata es va protegir de la tempesta taronja amb molt poca resposta en atac.

En el segon acte, van arribar els gols abans que el joc. Sergio Vargas, en el minut 7, va aprofitar una assistència mesurada de Parra per a encarar al porter i marcar de cap després del rebutge de Carlos Avilés al seu propi tret a frec de roba. Rodri va demostrar la confiança que té en la pedrera local i va donar entrada al juvenil Iván en el minut 14. El debut somiat per al xaval. Minut 15’: Jugada en el bec esquerre de l'àrea, cerca a Pedro que li retorna una paret de bogeria. Dos driblings secs en l'àrea i un tret creuat amb la sang freda d'un professional. Enorme Iván.

Amb dos zero i el partit controlat, la parròquia local va agrair que el Torrent seguira pressionant sense especular amb el resultat. Però en el minut 21, després d'una galopada en contraatac del visitant Medina, el Mislata va fer el 2 a 1. Toni Belmonte (meta local, 21 anys) va fer una parada espectacular en la seua eixida, però la pilota va rebotar en el capità Galindo i va servir perquè el Mislata es ficara en el partit per sorpresa.

Javi Malnoms, tècnic visitant, ho va intentar amb tres canvis d'atac però no va poder superar la gran concentració de la defensa local i l'actitud de tot l'equip. Solament quan es va quedar amb deu, per la lesió de Medina, va donar la seua millor versió, però lluny de posar emoció al marcador. Va ser a l'inrevés. Sergio Vargas, -abans de retirar-se per a donar pas a un altre juvenil, Carlos- va estavellar la pilota en el travesser en el que va poder ser el tercer gol.

Victoria merescuda del Torrent enfront d'un Mislata ordenat però molt irregular. Més que els set de nou punts aconseguits, les sensacions que deixa l'equip de Rodri són la millor notícia de la vesprada. A destacar els debuts dels juvenils Carlos i Iván, -Vaja golaç!-, i el partit que es van marcar Ivo i Mario Tadeo, encara que, el millor va ser el funcionament col·lectiu.