Dijous, 18 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 17 de Abril del 2024 a les 10:35:06 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 13 de Setembre del 2018
IGUALTAT

Casa de la Dóna presenta la seua programació d'activitats

Les activitats es divideixen per blocs de formació, temps lliure, creativitat, esport, autoestima i salut

La Casa de la Dóna presenta el nou programa d'activitats per a l'últim trimestre de l'any. Les activitats, que es divideixen en grups temàtics de formació, temps lliure, esport, autoestima o salut, estan dirigides a un públic de totes les edats. A més, durant les vesprades s'ofereix per als més xicotets i xicotetes un servei gratuït debebeteca i ludoteca. 
 

Les activitats formatives estan compostes per tallers d'aprenentatge sobre les noves tecnologies com a informàtica, però també existeix una oferta d'idiomes, per exemple les classes d'anglès. Para les persones aturades, la Casa de la Dóna ha planificat tallers d'ocupaciósemi gratuïts on podran aprendre els passos necessaris per a crear una pàgina web, com realitzar pentinats africans o les millors tècniques per a posar extensions. 
 

Les ments més creatives també tenen activitats per a desenvolupar-se amb els tallers de dibuix, creació, bolillo, ganchillo, cant i música. I com no podia ser d'una altra manera, cap programació està completa sense un espai literari, per açò, s'ha preparat el club de lectura violeta, que se centrarà a llegir i debatre sobre obres variades d'ahir i avui. 
 

En l'àmbit esportiu destaca el taller de defensa personal per a dones. També hi haurà pilates, ioga o un grup inicial de running. Els xiquets i xiquetes també podran gaudir de la música i l'esport amb les classes de zumba infantil, però també de les activitats de mindfulness i art teràpia. 
 

Cicle de cinema Violeta
El cicle de cinema de la Casa de la Dóna ve carregat de pel·lícules molt emocionants, on les dones són les protagonistes i les seues històries i vivències no deixaran a ningú indiferent. ‘Figures ocultes’, primer film que emetrà el club, relata la història de grans dones que estan en l'ombra. Amb la segona pel·lícula, ‘Mustang’, els espectadors i espectadores viatjaran al món rural per a conèixer la situació de la dona en aqueixes zones. I finalment, la música i la figura femenina es fusionen amb ‘LaMôme’, pel·lícula biogràfica sobre la cantant Edith Piaf. Les inscripcions poden realitzar-se en la Casa de la Dóna, calle Músic Mariano Puig Yago número 8, o en el portal d'inscripcions: www.torrent.es

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.118.184.237

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.