Dijous, 28 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 11 de Setembre del 2018
FUTBOL SALA

El Hispanic es presenta en societat

Dissabte passat dia 8 de setembre, en el pavelló municipal de Loriguilla es va presentar en societat el projecte del CEF HISPANIC, equip de futsal femení que milita en 2ª Divisió Nacional, FS FUENSANTA HISPANIC de 3ª Divisió Nacional de Futbol Sala, a més del nou equip del FS HISPANIC LORIGUILLA que militara en 2ª Regional.

La presentació es va realitzar en el municipi de Loriguilla, ja que no hi havia disponibilitat per a aqueix cap de setmana a Torrent amb motiu del Torneig Nacional de Basquet Cadet, per la qual cosa amb motiu de la gran relació existent amb l'ajuntament de Loriguilla es va oferir el Pavelló ja que un dels equips a presentar és el HISPANIC LORIGUILLA que disputara els partits en aquesta població. En primer lloc es va donar començament amb una trobada de futsal masculí entre el FS Fuensanta Hispanic i el Xaloc d'Alacant tots dos equips de 3ª Divisió. Tots dos blocs van disputar una trobada molt igualada i intens amb recorregut d'anada i volta molt atractiu per al públic però malgrat les nombroses ocasions que van disposar tots dos conjunts el marcador acabe amb el zero a zero de l'inici.

 

Tot seguit es va passar a presentar el projecte, Fuensanta, Hispanic, Loriguilla. Començant amb la presentació del Hispanic Loriguilla FS de 2ª Regional, seguit de la posada en escena del Fuensanta Hispanic “B” també en 2ª Regional i Fuensanta Hispanic “A”, que militara en 3ª Divisió Nacional i finalment el CEF Hispanic de 2ª Divisió Nacional Femení, per a concloure amb la presentació dels presidents que portaren aquests projectes comuns. Toni García dirigirà les senderes del Fuensanta Hispanic, el Hispanic Loriguilla estarà comandat per la presidenta Sonia García i com a màxim mandatari del CEF Hispanic estarà Ricardo Bellever.

 

A la presentació van acudir el Tinent d'Alcalde, Manolo Cervera i al Regidor d'Esports de Loriguilla, David Expósito, el Regidor de Ciutadans de Torrent Enrique Campos, i el candidat a la presidència de la FFCV, Salvador Gomar. Després de la presentació es dispute la trobada per l'IV Trofeu HISPANIC entre les amfitriones i la Universitat d'Alacant, subcampió d'Espanya la passada temporada i que inclou en les seues files diverses jugadores internacionals, tot un luxe per a la presentació de les torrentinas, malgrat arribar en un mal moment ja que l'equip a més dels pocs dies de preparació que porta s'uneix la falta d'efectius que encara no s'han incorporat a l'equip i que s'espera el vagen fent a partir d'aquesta setmana.

 

La trobada des de l'inici va ser molt intens i governat per les Alacantines que obrien el marcador als cinc minuts de partit, el millor que les de Torrent lluny d'atrinxerar-se en la seua zona van intentar realitzar el seu joc i tractar de colpejar l'àrea alacantina, però la superioritat era notòria tant tècnica, tàctica i sobretot físicament que les de Carlos Moreno van aprofitar per a anar ampliant la diferència, arribant al final de la primera meitat amb contundent 0-5.
 

La segona meitat va ser un calc de la primera les de Bermejillo intentaven seguir intentant fer el seu joc i novament el millor per a l'espectador és que el feble no es va limitar a tancar-se arrere sinó tot el contrari intent cercar les seues opcions en tot moment pare les d'Alacant es veien molt superiors i van ampliar la diferència per a tancar el partit amb el 0-9 definitiu. El millor l'espectacle vist sobre el parquet en un partit totalment obert al joc. Els gols de les alacantines van ser: Paola, Angela, Mª Pi 2, Marian Pi 2, Elenita 2, Castillo.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.235.251.99

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.