Divendres, 26 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 26 de Abril del 2024 a les 13:32:43 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 10 de Setembre del 2018
POLÍTICA

Jorge Planells i Javi Noguera dimiteixen com a regidors del PP de Torrent

El exregidor d'Hisenda, Jorge Planells, ha fet pública a la premsa la seua renúncia abans de la reunió del grup municipal d'aquesta vesprada.

El curs polític ha començat amb canvis importants a Torrent. La renúncia de Jorge Planells ha precipitat la decició que anava a prendre també per motius laborals Javi Noguera. Segons fonts del partit, la marxa ha sigut "cordial" i tots dos seguiran com a afiliats al Partit Popular.  Segons fonts del PP de Torrent, presentaran la seua dimissió, donant pas als dos següents de la llista: Sagrario Carratalà i Arturo García, que han rebut amb sorpresa la notícia. 

Aquest periòdic ha intentat posar-se en contacte amb Jorge Planells la nit del dilluns. Javi Noguera ha explicat que la decició "és per motius laborals en el camp de fútbol i que continuarà treballant per les persones com sempre ha fet". Respecte a la filtració a la prensa abans de la reunió del grupo, Noguera no ha volgut entrar en polémiques i no ha volgut fer declaracions. 

 

 

Amparo Folgado ha agraït la labor de tots dos regidors en el seu comiat, "que s'ha sigut cordial, gens tibant", ha assegurat la líder local del PP de Torrent, Amparo Folgado, malgrat les discrepàncies públiques de Planells. Per la seua banda, Javi Noguera ha assenyalat que la seua renúncia es deu a motius personals.

Després de 16 anys dedicats al PP, Jorge Planells ha decidit deixar la política activa en el PP que va exercir des de la legislatura de 1995 a 2003 amb Benito Nemesio, i després en una segona etapa amb María José Català des de 2011 fins a 2018, ja amb Amparo Folgado. 

Amparo Folgado ha negat que l'eixida s'hi haja a causa de la confecció de les llistes, ja que de moment "no s'ha parlat encara". De fet, Amparo Folgado segueix sense estar confirmada des de València, una decisió que s'espera que es desbloquege durant el mes de setembre

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.22.249.158

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.