Dijous, 25 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Abril del 2024 a les 13:37:18 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 10 de Setembre del 2018
EDUCACIÓ

16.000 alumnes comencen el curs escolar en Torrent

Al llarg d'aquest curs, el centre d'educació especial L'Encarnació es traslladarà a la seua nova ubicació, les obres de la qual avancen a bon ritme segons ha informat l'Ajuntament

Els centres docents de la ciutat de Torrent han rebutals prop de 16.000 alumnes que tornen a les aules després de les vacances d'estiu. La regidora d'Educació, Patricia Sáez, ha destacat la “normalitat” amb la qual està arrancant el curs en els 56 centres educatius –públics, privats i concertats- de tots els nivells, des d'Infantil fins a Batxillerat.
 

Mancant tancar el procés de matriculació, la regidora visita al llarg d'aquests dies els col·legis i instituts per a comprovar in situ com transcorre la volta a les aules i arreplegar les impressions de professors i directius. Aquest matí ha visitat el CEIP San Juan Bautista. La regidora ha visitat, a més, el centre d'educació especial L'Encarnació, que estrena el seu últim curs en la seua actual ubicació. Les obres del nou centre avancen a bon ritme i està previst que a intervinguts o finals d'aquest curs es puga realitzar el trasllat perquè els quasi 150 alumnes acaben aquest curs ja en les noves instal·lacions.
 

Beques escolars
Amb l'objectiu "de reduir les desigualtats i garantir la igualtat d'oportunitats", l'Ajuntament de Torrent destina més de 80.000 € a ajudes per a alumnes d'Infantil, Primària i Educació Secundària Obligatòria. Les ajudes estan destinades a l'adquisició preferent de material didàctic i llibres de text i per a cursar estudis d'educació permanent d'adults i estudis de música o dansa.
 

Per a donar un millor servei als sol·licitants i facilitar l'organització de les peticions, s'ha elaborat, per part de la delegació d'Educació, un calendari de presentació d'instàncies segons el centre on l'alumnat curse els seus estudis en la direcció https://bit.ly/2mf4nbe

 

L'inici del curs escolar ha estat passat per aigua i s'han vist molts paraigües en el primer dia de col·legi. A més el nou curs escolar va acompanyat del desemborsament que els pares han de realitzar en el mes de setembre. Depenent del centre la despesa pot variar des dels 500 euros d'un centre públic, passant pels 900 euros d'un col·legi concertat i fins als 1.500 euros d'un centre privat.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.219.224.103

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.