Diumenge, 16 de Juny del 2024

Actualitzada Divendres, 14 de Juny del 2024 a les 16:19:05 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 06 de Setembre del 2018
URBANISME

L'Ajuntament signa el contracte de les obres de reurbanització de Camí Reial

La delegació d'urbanisme col·locarà en el solar de l'antiga caserna de la Guàrdia Civil, unicado en el mateix carrer, un punt d'informació per a aclarir qualsevol dubte que tinguen els veïns de la zona durant el desenvolupament de l'obra

L'Ajuntament de Torrent ha signat el contracte per a l'execució de la millora de l'entorn urbà del carrer Camí Reial, inclòs en el pla de Millores 2018-2019. Segons el consistori, "les obres previstes milloraran l'entorn" i s'efectuarà una reurbanització urbana i una millora dels carrers i col·lectors. Les actuacions contemplen la millora de l'antiga carretera comarcal CV-405, amb l'objectiu de prevaldre l'espai per als vianants i la integració del barri dels Caragols en el teixit urbà. L'alcalde Jesús Ros ha volgut destacar que “aquesta zona es convertirà en un espai amable i s'integrarà en el Torrent del futur que estem construint entre tots i totes”.
 

Les diferents tasques de millora consideren mesurades com la reducció de la velocitat de circulació en la zona i de la contaminació acústica i lumínica, seguint així amb el compromís de la EDUSI d'evolucionar cap a una ciutat més sostenible. Les actuacions previstes són la reducció de l'amplària dels carrils de circulació, la implantació de noves places d'aparcament, l'eixample de les voreres per als vianants, la creació de nous espais verds i àrees de descans, la repavimentación de voreres i calçades i la substitució de la señalética del carrer.



El projecte d'urbanització de Camí Reial es troba emmarcat dins de l'Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible i Integrat de Torrent, EDUSI Torrent 2015-2025, que té per objecte la planificació d'actuacions de regeneració urbana a executar fins al 2022, mitjançant un enfocament integrat dels aspectes econòmics, ambientals, climàtics, demogràfics i socials. Es troba cofinançat al 50 % per fons europeus, concretament el Programa Operatiu Plurirregional d'Espanya (POPE) FEDER 2014-2020.
 

A més d'aquesta actuació es preveu la construcció d'una rotonda en l'encreuament del carrer València amb Canónigo Gisbert i Mas del Jutge incloent l'últim tram del carrer València fins a Camí Reial. Aquestes millores resoldran un dels problemes urbanístics històrics de la ciutat, afavorint la fluïdesa del tràfic i la seguretat.

Ficheros relacionados

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.16.82.82

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.