Dijous, 25 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Abril del 2024 a les 13:37:18 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 06 de Setembre del 2018
SUCESSOS

La Policia deté a un home per un robatori amb força i amenaçar de mort als agents

Els va amenaçar amb frases " la pròxima vegada que et veja amb el cotxe et vaig a atropellar", "ja t'enganxaré sense uniforme en el carrer ". Va fugir del local en un vehicle en el qual va ser localitzat moments després

Agents de la Policia Nacional han detingut a Torrent a un home de 33 anys, com a presumpte autor dels delictes de robatori amb força, contra la seguretat del tràfic i amenaces, després de apalancar l'entrada d'un bar i posteriorment ser localitzat per una patrulla en el vehicle en el qual va fugir del local. El sospitós va donar positiu en el control d'alcoholèmia.  Els fets van ocórrer quan els agents que realitzaven labors de prevenció van ser comissionats per la Sala del 091 perquè es dirigiren a un bar de la localitat de Torrent, on pel que sembla s'estava produint un robatori amb força. Els policies una vegada en el lloc van observar la reixa metàl·lica d'accés al local apalancada i van esbrinar que moments abans un home havia accedit al seu interior i hauria eixit amb un televisor, per a continuació marxar-se en un vehicle.

 

Els agents van donar diverses batudes per la zona i al cap d'una hora van localitzar el cotxe, per la qual cosa després de donar-li l'alt, el conductor en estat de nerviosisme els va cridar: “estic fins als ous, sempre em pareu a mi”. Els policies després d'identificar-ho li van localitzar a l'interior del vehicle dos gats hidràulics i després de realitzar les comprovacions oportunes ho van detenir com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb força. La patrulla va sol·licitar la presència de Policia Local que li va practicar la prova d'alcoholèmia donant resultat positiu, i els van manifestar que el dia anterior pel que sembla se li havia notificat a l'home la pèrdua total de punts en el permís de conduir.

 

Finalment, l'ara detingut en el trajecte cap a dependències policials va continuar amb amenaces de mort als policies com “la pròxima vegada que et veja amb el cotxe et vaig a atropellar, vaig a anar a ferro a per tu”, "ja t'enganxaré sense uniforme en el carrer" pel que també se li va imputar un delicte d'amenaces. El detingut, amb més de 30 antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.128.199.210

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.