Dimarts, 23 de Abril del 2024

Actualitzada Dimarts, 23 de Abril del 2024 a les 11:39:51 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 03 de Setembre del 2018
POLÍTICA

Compromís sol·licita l’ampliació de contracte de 30 treballadors majors de 55 anys

Els treballadors, contractats a través d’un pla de la Diputació deValència sol·liciten l’ampliació dels seus contractes entre 30 i 90 dies més

Compromís per Torrent ha sol·licitat al govern municipal complir amb la petició de més de 30 treballadores i treballadors contractats en la brigada d’obres a través del Pla per a la Contractació de Majors de 55 anys.

 

Així, en un escrit, els treballadors sol·liciten l’ampliació dels seus contractes entre 30 i 90 dies segons diferents casos per “poder arribar als 180 dies cotitzats, accedint així legalment a la prestació de desocupació”.

 

Des de Compromís, unes hores després del registre per part del interessats, presentaven una moció amb caràcter d’urgència que recollia aquestes demandes exigint al govern municipal sol·licitar l’ampliació del pla a la diputació (a càrrec de l’ajuntament), un anàlisi econòmic urgent de la inversió econòmica que comportaria l’ampliació , així com la modificació pressupostària corresponent.

 

Segons el regidor de Compromís Víctor Medina “el col·lectiu de persones majors de 55 anys és un dels més afectats per la crisi econòmica. Víctimes d’un sistema on se’ls converteix en persones de difícil ocupabilitat, de l’economia submergida o de les pitjors retallades en matèria de drets laborals”.

 

Així, respecte a l’ampliació dels contractes argumenta que “l’ajuntament té planejat escometre una altra quantitat d’obres on resultarà necessari que la brigada d’obres estiga reforçada. A més es tracta de persones amb experiència que ja han superat un procés de selecció, el que suposa un valor afegit front a iniciar un nou procés per altra nova borsa d’ocupació municipal. Un impacte positiu sobre la ciutat i sobre més de 30 famílies torrentines”.

 
Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.139.82.23

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.