Dissabte, 20 de Juliol del 2019

Actualitzada Divendres, 19 de Juliol del 2019 a les 14:22:19 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán | Conctacte: 687 284 697 Versió impresa
JOSEP PRATS
Dimarts, 28 de Agost del 2018

FESTES

L'Alberca celebra les seues festes d'estiu amb paella gegant i marxa solidaria

L'alcalde Jesús Ros i la regidora de Medi Ambient, Inma Amat, se sumaren per a participar en el programa d'activitats dirigides per tots els públics

Aquest cap de setmana passat, els veïns i veïnes de la urbanització de L'Alberca han gaudit de les tradicionals festes d'estiu, les quals, com tots els estius, organitza la seua associació.

La nit del passat divendres començà amb un sopar, seguidament es va realitzar diverses partides de bingo i es va acabar amb una gran revetla. El plat fort de les festes arribà dissabte de vesprada amb la XVIII Legua i la III Marxa Solidària 5K, una activitat esportiva i solidària, ja que per a participar calia aportar un producte destinat per als animals i dirigit a l'Associació Petjades Trobades.

En finalitzar la marxa es va cuinar una paella gegant, i tots els assistents soparen ben acompanyats. Per a tancar l'agenda del dia, es va gaudir de la música en altra revetla. Els xiquets i xiquetes també van ser protagonistes a aquestes festes, ja que les jornades de dissabte i diumenge estigueren marcades per la guerra de globus, pinta cares i animació.

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat
Vaig oblidar la meua contrasenya

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.