Dijous, 18 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 17 de Abril del 2024 a les 10:35:06 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
JOSEP PRATS
Dilluns, 27 de Agost del 2018

Torrent potència la buscada d'emplenament amb Idea't

Comunicació positiva en la buscada d'empleament, elaboració del CV, habilitats digitals i la superació amb èxit les entrevistes de treballs són els objectius en aquests cursos

L'Ajuntament de Torrent, juntament amb l'empresa Idea't, ha obert el termini d'inscripció per als diferents tallers els quals començaran durant els mesos de setembre, octubre i novembre. Es tracta de programes de formació centrats en les millors tècniques de buscada d'emplenament aplicades a les noves tecnologies.

 

Des de la buscada activa d'emplenament fins a la gestió telemàtica de tràmits administratius, es fa necessari comptar amb una sèrie de coneixements i habilitats que ens permeten usar les distintes ferramentes al nostre abast i poder traure partit a les possibilitats que ens oferix. El curs de Formació d'habilitats digitals de 15h de duració oferix tres períodes per a participar, del 10 al 14 de setembre, de l'1 al 5 d'octubre i del 5 al 9 de novembre.

 

Pel que fa a la Comunicació positiva en la buscada d'emplenament, el curs serà de 12 hores del 24 al 26 de setembre. La comunicació positiva ens pot ajudar en el nostre entorn afavorint així la nostra productivitat, optimisme, capacitat de resoldre els problemes i superar processos de selecció.

 

Amb el curs d'Elaboració del CV i carta de presentació podràs aprendre a redactar el teu CV i escriure una carta de presentació, incloent la informació, de quan entregar-ho i quines dades no poden fallar, etc. El curs tindrà lloc del 22 al 24 d'octubre i té una duració de 12 hores.

 

A novembre, podrem aprendre com llançar el teu CV a la xarxa, fer networking real i virtual, comunicar als quatre vents que estàs buscant emplenament és el primer pas, però t'obrirà les portes per a accedir a un lloc és l'entrevista. És aquest taller es donaran recomanacions per a superar-les amb nota. Es tracta del curs de 12 hores, superada amb èxit l'entrevista de treball, del 26 al 28 de novembre.

 

Les sessions tindran lloc als matins, per a més informació i per a inscriu-re's: 961111868

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.