Dijous, 25 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Abril del 2024 a les 13:37:18 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 23 de Agost del 2018
ESPORTS

El Torrent CF enceta la lliga amb el somni de l’ascens a Tercera Divisió

L’objectiu del club és convertir-s'en l’entitat amb més abonats de tota la lliga preferent i assaltar definitivament el ascens a tercera divisió regional

El Torrent arranca la lliga el diumenge 1 de setembre a casa a les 18:00 amb la mirada posada en l'ascens. Encara que des de l'el club no volen marcar-se metes tan altes d'inici, en la rebotiga tant el nou entrenador Rodri, com els jugadors i directius saben que tot el que no siga repetir promoció serà decebedora per a una afició que s'està acostumant a exigir resultats cada vegada més alts. El primer rival serà l'Atlètic Valbonense, un enfrontament que podria donar la primera alegria per a la graderia torrentina, que ja ha començat a comprar els abonaments de temporada, de 35 euros enguany per a general i 20 per a jubilats. 


Després de la no renovació de Santi Marín, les mirades estaran centrades en el nou míster. Rodri comptarà amb la gran base de l'equip de l'any passat i reforços en la davantera. S'ha renovat al lateral Julián, els centrals Galindo i Álvaro, els bessons Miñana en el migcampista, el també migcampista Zamora, l'interior dret Parra, l'extrem i davanter Juan, i el polivalent migcampista Pedro. 


Quant a les cares noves, el primer fitxatge va arribar per a la porteria Toni Belmonte procedent de Tercera, ExBunyol i Paiporta que a les seues 21 anys vol triomfar en el seu poble. Per a la defensa s'han reforçat amb Josep Peris, del Castellar-Oliveral. En el centre del camp s'ha fitxat a Iván Leal, procedent de l'Alboraia. En la davantera s'ha renovat l'equip amb l'extrem Filipe Oliveira, Iván Montoro, torrentino que militava en el Massanassa, Sergio Vargas, procedent del Bétera, i Mario Tadeo, procedent de l'Hèrcules B de Tercera Divisió. 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.129.249.105

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.