Dijous, 25 de Abril del 2024

Actualitzada Dijous, 25 de Abril del 2024 a les 12:15:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
JOSEP PRATS
Dimecres, 22 de Agost del 2018

El polígon de Torrent rebrà 700.000 euros en ajudes de la Conselleria

Les subvencions formen part de la convocatòria d'ajudes del Ivace per a projecte de millora, modernització i dotació d'infraestructures i serveis

L'Institut Valencià de Competititvitat Empresarial (Ivace), dependent de la Conselleria d'Economia, ha concedit 26 milions d'euros per a subvencionar les actuacions de millora i modernització d'un total de 94 polígons industrials de la província de València.

 

Aquestes ajudes es distribuiran en els exercicis de 2018 i 2019, segons ha informat la Generalitat en un comunicat en el qual ha precisat que en 2018 s'invertirá 13,57 milions d'euros i en 2019 12,43 milions. D'aquestes quantitats, Torrent rebrà 700.000 a invertir entre els dos anys. Segons el regidor d'Hisenda, Andrés Campos, "hem traslladat la notícia als empresaris que han acollit de manera positiva la inversió".

 

Segons Campos, aquesta inversió es destinarà a projectes de seguretat com la col·locció d'un circuit de videovigilància en la zona a més de millorar la senyalització i la jardineria del polígon. Per al responsable de l'àrea, "és una notícia molt positiva ja que parlem d'una quantitat considerable que ajudarà a solucionar els problemes que els empresaris ens plantegen en les reunions que mantenim amb ells". 

 

Des de l'associació d'empresaris del polígon Mas del Jutge ha valorat positivament aquesta ajuda. El seu president, Paco Jiménez, creu que "tota ajuda és bona per a acabar en el retard històrica dels polígons, que han sigut sempre un barri pobre de les ciutats, i açò ha de canviar", va assenyalar.

 

Jiménez creu necessari augmentar les ajudes als polígons, especialment en el relacionat amb la neteja, seguretat i manteniment, però també en noves tecnologies. "Fa falta una nova línia d'ajudes que permeta acabar amb les zones blanques d'internet en les quals ens trobem en l'actualitat", va assenyalar el seu president, que es queixa de moltes empreses no tenen fibra de alta velocitat en ple segle XXI. Les subvencions formen part de la convocatòria d'ajudes del Ivace per a projecte de millora, modernització i dotació d'infraestructures.

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.