Divendres, 29 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
JOSEP PRATS
Dimecres, 22 de Agost del 2018

Prop de 8.000 usuaris són atesos a l'Agència de Desenvolupament Comarcal

La Mancomunitat ha asesorat 1.055 persones per a l'inserció laboral en l'Horta Sud

En l'últim any, la Mancomunitat de l'Horta Sud, ha seguit augmentant el nombre de persones ateses a l'Agència de Desenvolupament Comarcal. Així doncs, des de juliol de l'any passat fins a juliol d'aquest any aquesta agència ha col·laborat amb la inserció de 1.055 persones amb informació, assessorament, tramitació i formació a l'Horta Sud.

 

Un any en el qual l'àrea d'autònoms i creació d'empreses ha registrat 308 atencions personalitzades a la seua de la Mancomunitat i també en altres 641 atencions en cursos i xerrades impartides a tots els municipis de la comarca. 949 usuaris de l'àrea d'autònoms i creació d'empreses en total.

 

En els últims dotze mesos, en l'àrea d'inserció laboral, les accions de l'AEDL han sigut de 320, de forma individualitzada i altres 439 atencions en grups de tallers i xerrades realitzades pels distints municipis. En total, 669 casos d'inserció laboral han sigut consultats i assessorats gràcies a aquest servei de la Mancomunitat.

 

A més, en 2018, s'han impartit 30 xerrades o tallers, amb un total d'inscripcions de 1.055 usuaris, interessats i atesos al servei comarcal.

 

En definitiva, i sumant totes les àrees i xerrades, hem de dir que s'han realitzat 1.618 atencions en un any a l'Agència de Desenvolupament Comarcal que manté en marxa la Mancomunitat de l'Horta Sud.

 

D'altra banda, al resum històric d'aquest servei oferit des de l'any 2013, s'han impartit concretament 243 xerrades. Des d'aleshores, mitjançant un servei ininterromput, s'ha informat, assessorat i format a 7.875 usuaris en cinc anys, fins juliol de 2018.

 

Aquesta agència oferix serveis de foment de l'emprenedoria, mitjançant plans de viabilitat, anàlisi d'idees de negoci, màrqueting, plans econòmic-financer, fiscalitat, formes jurídiques, tràmits de construcció i posada en marxa... També amb acompanyaments i assessoraments d'empreses ja constituïdes, de forma gratuïta.

 

A la seu de la Mancomunitat, es troba ubicat el punt PAE. Ací es realitza tota la gestió necessària per a l'emprenedoria, des de zero. Assessorament en tot el procés, tràmits i gestió totalment gratuïts per a convertir-se, automàticament, en autònom. El PAE de la Mancomunitat ha registrat 65 altes aconseguides. Sent un 42% homes i un 58% dones.

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.