Dijous, 25 de Abril del 2024

Actualitzada Dijous, 25 de Abril del 2024 a les 12:15:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
JOSEP PRATS
Dimarts, 21 de Agost del 2018

La Diputació financiarà la remodel·lació del Trinquet de Torrent

Amb el Pla de Trinquets 2018-2019 de la Diputació es recuperaran 31 Trinquets de tota la província deValència

La Diputació de València complementarà la línia d'inversió en els Trinquets de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport amb el nou Pla de Trinquets, que compta amb dos milions d'euros pel superàvit de la corporació provincial del passat exercici. Aquestes recuperacions arribaran a 31 trinquets, entre ells el de Torrent, que tindran lloc durant el 2018-2019.

 

El Trinquet de Torrent cobrarà el 100% del projecte valorat en 200.000 euros. A l'igual que el Trinquet de Torrent, hi haurà set més que és finançaran completament.

 

A la presentació d'aquest Pla de Trinquets, que es va celebrar el passat més de juny a Meliana, la vicepresidenta de la Diputació, Maria Josep Amigó va mostrar la seua preocupació perquè "durant molts anys, per l'infinançament, els trinquets i els frontons havien sigut oblidats per part dels ajuntaments quant al manteniment". 

 

Amb la materialització d'aquest nou pla, Amigó es va mostrar satisfeta per "poder anunciar aquesta nova col·laboració amb la Conselleria per tal de dignificar el nostre esport per excel·lència". Els 31 municipis de les comarques valencianes que no havien pogut acollir el pla autonòmic "se sumaran als 47 que ja havien entrat al pla de la Conselleria gràcies a la col·laboració de la Diputació, completant les ajudes amb 2 milions d'euros", va explicar la vicepresidenta. 

 

D'altra banda, el conseller Marzà va valorar la contribució de la Diputació amb el nou pla d'ajudes per als espais de pilota valenciana, remarcant la "demanda espectacular, fruit de la inacció durant molts anys. Per això hi ha tants pobles i ciutats que han demanat aquestes ajudes per a condicionar els seus trinquets". 

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.