Dissabte, 20 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
JOSEP PRATS
Dilluns, 20 de Agost del 2018

Rodri: "Estem amb moltes ganes i amb molta il·lusió"

El nou entrenador del Torrent CF, Rodri, serà l'encarregat d'aconseguir aquesta temporada el somniat objectiu de l'ascens a la Tercera Divisió

Després de l'eixida de Santi Marín, un nou repte, una nova temporada i un nou any per a un nou entrenador, Rodri.

 

P: Com valores el teu fitxatge per part del Torrent CF?

R: Per a nosaltres és un bot important perquè venim de fer dues temporades bones en Llíria i en l'Atlético Vallbonense, però òbviament el perfil d'equip era més baix amb objectius molt diferents del Torrent CF, i venim amb moltes il·lusions i ganes de fer una bona temporada.

 

P: Quina és la filosofia de futbol de Rodri?

R: A mi m'agrada que l'equip competisca independentment del resultat, però que acabe el partit amb la sensació què han fet el màxim possible per a emportar-se els tres punts, independentment del rival, siga qui siga i de què tingues un dia amb més o menys sort, però al final, l'important és la sensació de competir.

 

P: Possessió de baló o futbol directe?

R: Nosaltres venim d'equips molt diferents, on quasi sempre la iniciativa la portava l'equip contrari i sabem que venim a un club i a un equip amb un perfil de jugadors molt diferents també i que haurem de portar la iniciativa, sobretot a casa que és important.

 

P: Estàs content amb la plantilla confeccionada?

R: Estic molt content perquè amb la base continuista de les temporades anteriors de la gran majoria dels jugadors i dels jugadors que hem pogut incorporar, crec que al final hem pogut formar un bon conjunt i poder estar entre els millors com ho ha estat fent el Torrent CF durant els últims anys.

 

P: Donaries la plantilla per tancada?

R: De moment, jo crec que estem prou bé. Esta setmana passada vam signar a Mario Tadeo i a Sergio Vargas i potser eren les posicions que més ens faltaven per cobrir, la posició de 9, i crec que el que tenim començarem i ja vorem si farà falta cap cosa més o no.

 

P: Sempre acompanyat d'Àngel Làzaro, preparador físic dels teus equips

R: La preparació física hui dia és molt important en un equip de futbol  en l'àmbit regional, aleshores Àngel per a mi és perquè a part de ser el preparador físic que porte en mi des que vaig començar a entrenar en categoria amateur fa tres anys, al final s'ha convertit en un amic. Jo ja el coneixia d'abans, però porte quatre anys treballant amb ell i crec que és una funció important, no sols com a preparador físic, sinó també com a component del cos tècnic és fonamental per a l'equip.

 

P: Amb quina formació jugarà el Torrent CF?

R: Jo quasi sempre en els equips que he estat m'ha agradat jugar amb 4-2-3-1, encara que al cap i a la fi el sistema és posicionament inicial dels jugadors sobre el camp perquè a la fi els jugadors es mouen, però sí que eixa presència d'un jugador entre línies crec que és important en un camp com el del Torrent que és prou gran i després tindre una referència clara dalt d'un 9 específic. Aleshores, començarem d'eixa forma de jugar i també en funció dels rivals i del perfil de jugadors que tinguen els equips contraris, doncs també ens adaptarem.

 

P: Quin seria el teu referent com a entrenador?

R: Hi ha molts. Potser Valverde. És un entrenador que sempre m'ha agradat ja des de l'època d'abans de vindre ell al València CF. És un entrenador que m'agrada prou.

 

P: Un missatge per a l'afició taronja?

R: Per la nostra part, cal dir que anem a fer tot el possible amb molt de treball, moltes ganes i molta il·lusió que el Torrent CF torne a estar entre els millors com aquests últims anys enrere.

 

 

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.