Dijous, 02 de Maig del 2024

Actualitzada Dimecres, 01 de Maig del 2024 a les 09:11:14 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
JOSEP PRATS
Dilluns, 20 de Agost del 2018

El carrer de la Benemèrita ja lluïx a tot color

Els autors Julieta XLF, De Tripas Aerosol, David de Limón i La Nena Wapa Wapa ja han culminat els seus projectes "Vent" i "Sinestèsia"

Al carrer de la Benemèrita i Camí Reial ja lluïx a tot color les seues obres d'art. Després de diverses setmanes de treball dels artistes, guanyadors de l'última edició del concurs de pintura TorrentJove hi han omplit la façana de color i han donat una nova imatge al barri.

 

Les últimes pinzellades les van donar el cap de setmana passat David de Limón i La Nena Wapa Wapa, acabant així el seu projecte "Sinestèsia". Seguint aquest plantejament d'alteració en la percepció dels sentits de l'obra, presidida per una ballarina, són els pots de pintura els que llancen partitures i el gramòfon el qual despedix aus de colors.

 

L'altra part de la façana va començar amb "Vent", obra de l'equip format per Julieta XFL i De Tripas Aerosol, format pels artistes Júlia Silla i Artur DeTripas. La proposta representa una iconografia d'un marcat caràcter infantil, amb nines pròximes a l'art oriental i amb influències del kawaii japonés i del pop psicodèlic.

 

"Gràcies a aquesta obra conjunta de grans dimensions i una aposta decidida per l'art urbà, el barri té a hores d'ara una imatge renovada i molt acolorida", va explicar la regidora de Joventut, Nadia Marín. Aquest certamen artístic, convocat per la Delegació de Joventut de l'Ajuntament de Torrent, té com a objectiu fomentar la participació dels jóvens i reconéixer la seua creativitat. 

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.