Divendres, 19 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 17 de Abril del 2024 a les 10:35:06 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dijous, 16 de Agost del 2018
VEÏNAT

Torrent celebra amb calor la festivitat de la Mare de Déu de l'Assumpció

Missa Major i processó per a la Verge que dona nom a l’Arciprestal de Torrent.

Torrent també va estar el día 15 de festa com a la resta de pobles d’Espanya. Passades les nou de la nit, en la foscor, va eixir la Mare de Déu acompanyada per les clavaries casades del municipi. Enguany el recorregut va canviar, passant per el carrer Cervantes, degut a les obres al carrer Verge de l’Olivar.

Núbol i amb temperaturas més baixes que la resta de la semana, la processó va eixir per la porta de darrere. Posteriorment, els veïns es van donar cita en la celebració de la processó general. La imatge de l'Assumpció de nostra Senyora va recórrer els principals carrers del centre històric de la ciutat, acompanyada per les clavariesses que van desfilar lluint la tradicional mantellina negra. Pilar Soler, Laura Gómez, Irene Carratalà, M. Carmen Benavent, M. Carmen Lerma, Carmen Andreu, Isabel Company i Lourdes Sena.

 

Totes elles es van conèixer perquè els seus homes van ser clavaris de la mare de Déu dels Desamparats en 2013. Totes elles han volgut participar activament de la vida social de la ciutat i també han ficat en marxa un projecte solidari, destinats a l’entitat solidària, Casa Cuna, encarregada d’ajudar a mares o futures mares amb necessitats o amb falta d’ajuda. Tots els diners recaptats en sopars i trasllats al llar de l’any han anat a parar a esta entitat.

 

Ahir va començar la jornada a Torrent amb el volteig general de campanes anunciant la festivitat, tant a l'alba com al migdia. Ja a la vesprada, a les 19.30 hores, es va celebrar la solemne missa major en la parròquia de l'Asunción de nostra Senyora i posterior processó pels carrers tradicionals, on les clavariesses  acompanyades per les seu famílies i membres de la corporació municipal.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.144.109.5

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.