Divendres, 29 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dissabte, 11 de Agost del 2018
URBANISME

Nous Espais ajuda a 600 veïns i veïnes a tramitar les ajudes al lloguer

Les ajudes, convocades per la Generalitat, faciliten l'accés a l'habitatge en règim d'arrendament

L'Ajuntament de Torrent, a través de l'empresa municipal Nous Espais, ha ajudat a un total de 610 veïns i veïnes de la ciutat en els tràmits per a la sol·licitud de les ajudes al lloguer, convocades per la Generalitat i el termini del qual va acabar el passat 6 d'agost. L'equip d'atenció al ciutadà de Nous Espais, format per cinc persones, ha informat i assessorat als ciutadans sobre els requisits i documentació a presentar, així com dels tràmits a seguir. La xifra de sol·licituds tramitades quasi duplica la de l'any 2015, moment en què es van tramitar 319 sol·licituds. Són així 121 més que a l'any passat.



El servei ha oferit al ciutadà la possibilitat d'emplenar la sol·licitud online i la revisió de la documentació a presentar per a ajudar al fet que es presente correctament. També des de l'empresa municipal s'ha oferit la possibilitat de demanar la cita prèvia per a presentar l'ajuda a través de la finestreta única del Servei d'Atenció al Ciutadà de Torrent (TDIC), facilitar el tràmit i evitar esperes. “L'Ajuntament de Torrent, a través de la seua empresa pública Nous Espais, treballa per a garantir a tots els ciutadans el dret fonamental a l'habitatge i els ajuda en aquests tràmits i processos burocràtics”, ha assenyalat la regidora d'Urbanisme, Inma Amat.



Aquestes ajudes faciliten l'accés a un habitatge en règim d'arrendament i els beneficiaris poden ser aquelles persones amb rendes de lloguer reportades des de l'1 de gener fins al 31 de desembre de 2017. La línia d'ajudes per al pagament del lloguer permet obtenir fins al 50% del preu del lloguer, quan es complisquen amb els requisits establits en la convocatòria

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
35.153.106.141

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.