Dissabte, 27 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 26 de Abril del 2024 a les 13:32:43 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dissabte, 11 de Agost del 2018
FÚTBOL

EL CD Mont-sió aconsegueix l'ascens després de la renúncia del Pinoso

Els de Alfonso Gespes mantindran la base de l'equip de l'any anterior per a mantenir-se en el grup III, el més dur de la categoria.

El Mont-Sió tornarà per tercera vegada a jugar en regional preferent. Els de Alfonso Gespes han rebut l'ascens en els despatxos després que l'el Pinós haja renunciat. Els blaugrocs, que es van quedar a les portes de l'ascens per dues ocasions aquesta temporada han rebut amb sorpresa la notícia. De fet, el club no tindrà reforços per a fer front a la temporada amb una plantilla completament amateur. L'equip s'entrena "a contrarrellotge" ja en pretemporada al Perelló per al partit que es disputarà el primer cap de setmana de setembre en el grup III.

La notícia va botar la setmana passada. El Pinós CF retirava el seu equip amateur en el grup IV i el Torrent CF tenia prioritat però en el grup III La Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana (FFCV) i el Benidorm CD, tllegaron a un acord perquè els de La Marina tornen al Grup IV, i el seu buit en el Grup III va ser cobert pel CD Mont-Sió. 



Des del club presidit per Federico Esteve Garrigues la notícia ha sigut ben rebuda, La temporada passada els azulones es van quedar a les portes de l'ascens per dues vegades, ja que primer van ser segons en el Grup III de Primera Regional amb 66 punts (19V-9I-2D), a un només de l'Aldaia, i després van sucumbir en el ‘play-off’ enfront del Perforada (1-0 i 1-0), fent-ho a més en els penals. Des del club han assenyalat que miren "al futur i acceptem el repte amb la màxima il·lusió possible. Gràcies a qui ho ha fet possible. No parem, no ens detenim".

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.22.51.241

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.