Dijous, 25 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Abril del 2024 a les 13:37:18 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
JOSEP PRATS
Dijous, 09 de Agost del 2018

Les millores d'eficiència energètica avancen al col·legi Lope de Vega

L'Ajuntament de Torrent, aprofita les vacances escolars per a realitzar treballs de manteniment i millorar així, els centres docents

El col·legi Lope de Vega guanyarà en confort i en eficiència energètica gràcies a les obres que es van iniciar en acabar el curs escolar. Les actuacions, incloent el Pla de Manteniment d'Escoles de la Diputació de València, junt amb la Generalitat i els ajuntaments, se centren en la millora de l'eficiència energètica, principalment, amb la substitució de portes i finestres. El projecte inclou també la reparació i millora de l'aïllant tèrmic de les cobertes. En definitiva, les obres milloraran l'eficiència energètica de l'edifici, originant un millor confort.

 

L'Ajuntament de Torrent, amb l'ajuda de l'empresa municipal Nous Espais, aprofita les vacances escolars per a realitzar treballs de millora i manteniment als centres públics docents de la ciutat. Al llarg de l'estiu estan previstes obres i treballs en onze col·legis i instituts, així com l'Escola d'Adults. Al CEIP Federico Maicas, està previst la plantació d'arbres al pati i la reparació de l'herbolari ja existent. També s'instal·larà un hort escolar i el pati es remodelarà i s'adequarà als nous usos. Al CEIPn Miguel Hernàndez, El Molí, Verge del Rosari i Joan XXIII es millorarà els espais de joc i de jardineria. "Aprofitem el període estival per a realitzar una sèrie de millores i condicionar els centres educatius i així els i les alumnes i la comunitat educativa, a la tornada a l'activitat en setembre, poden començar el curs en les millors condicions", explicà Patrícia Sàez, regidora d'Educació.

 

D'altra banda, al carrer Padre Méndez, continuen les obres d'ampliació i adequació del centre d'Educació Espacial l'Encarnació, que substituirà els actuals barracons. El nou centre tindrà una capacitat per a 162 alumnes, un total de huit aules per a escolars des dels tres fins als huit anys, sis aules per a escolars d'entre els nou i els setze i cinc dirigides a estudiants des dels dèsset fins als vint-i-u. El col·legi tindrà també un menjador, dos aules destinades a la iniciació professional, un servei ambulatori i una zona d'administració.

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.