Dimecres, 24 de Abril del 2024

Actualitzada Dimarts, 23 de Abril del 2024 a les 11:39:51 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
JOSEP PRATS
Dijous, 09 de Agost del 2018

La nova il·luminació de la plaça de l'església destaca el campanar i la Creu de Pere Mora

Es guanya en espai i en amplària per a l'organització de concerts i altres espectacles

Veïnes, veïns i visitants del centre històric torrentí, han descobert la nova il·luminació que des de fa poc de temps lluïx a la plaça de l'església després de la retirada de les antigues fanals. Per a reforçar la nova il·luminació del carrer Fray Luis Amigó i la plaça del Mestre Giner s'han retirat 14 fanals de la plaça que s'han instal·lat en la seua nova ubicació. En este cas, també s'ha augmentat la potència.

 

Al mateix temps, a la plaça de l'església s'han afegit a les lluminàries de les façanes ja existents, cinc projectors que milloren la il·luminació d'aquestes. La nova instal·lació millora la il·luminació del conjunt i destaca dos punts de la plaça com la Creu de Pere Mora, bé d'interés cultural del segle XVI, el temple i el campanar de l'església de l'Assumpció.

 

Amb la retirada de les antigues fanals, la plaça de l'església "guanya en amplària i els veïns obtenen així un nou espai més ampli per a l'organització d'activitats com concerts, actuacions i projeccions de pel·lícules", segons ha senyalat la regidora d'Urbanisme, Inma Amat.

 

En estos últims dies, hi han tingut lloc diferents actes, com el cine al ras, les torrentines i torrentins han pogut comprovar ja de primera mà la millora per a l'organització d'esdeveniments que suposa esta nova il·luminació.

 

 

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.