Dimecres, 08 de Maig del 2024

Actualitzada Dimecres, 08 de Maig del 2024 a les 12:20:51 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
JOSEP PRATS
Dimecres, 08 de Agost del 2018

L'Ajuntament de Torrent admitix a 10 desempleats de programes financiats amb fons europeus

Tres persones s'han incorporat a les obres i a la resta dels departaments municipals com a contratació o promoció econòmica

Deu joves aturats han començat este mes d'agost a treballar gràcies al programes d'emplenament EMCUJU i EMPUJU, cofinançats pel Fons Social Europeu i pertanyen a la Iniciativa d'Emplenament Juvenil per al període 2014-2020. La contractació tindrà una duració de 12 mesos i finalitzarà a juliol de 2018.

 

En concret, tres d'estos joves s'han incorporat com pintors en les obres gràcies al programa EMPUJU i s'encarregaran del manteniment de mobiliari urbà i instal·lacions municipals. La resta, beneficiaris del programa EMCUJU, s'han destinat a diverses dependències com serveis socials, mobilitat, contractació o promoció econòmica.

 

Amb la contractació d'estos deu joves, l'Ajuntament de Torrent, amb la col·laboració de l'empresa municipal Idea't, "continua aprovant mesures de creixement, competitivitat i eficiència" el qual regula el Sistema de Garantia Juvenil per l'augment de insersió laboral, ha destacat el regidor de Recursos Econòmics i Modernització, Andrés Campos.

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.