Divendres, 26 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 26 de Abril del 2024 a les 13:32:43 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
JOSEP PRATS
Dimarts, 07 de Agost del 2018

La Mancomunitat aprova la millora del transport en l'Horta Sud

El ple extraordinari de la Mancomunitat va reclamar una connexió interurbana "que aprope persones i no les separe"

La Mancomunitat de l'Horta Sud va celebrar un ple extraordinari amb motiu de les al·legacions presentades per les diferents poblacions, enfront del projecte que prepara Conselleria per a la línia d'autobús CV-108. La intenció, ja manifestada en anteriors reunions, ha sigut la de suportar totes les propostes dels ajuntaments de forma unànime i presentar una conjunta en nom de tota la comarca.

 

"Per a fer front i unir persones, i no separar-les" com a confirmat el president de la institució, Carlos Fernàndez Bielsa, la Mancomunitat va aprovar amb el vot de tots els seus integrants, presentar una al·legació conjunta, notificar la decisió a la Conselleria de Transport i "seguir defenent els interessos de la comarca, independentment del color polític".

 

D'esta manera, en el torn de paraula s'ha donat a conéixer les al·legacions individuals de Benetússer, Sedaví, Paiporta, Alcàsser, Picassent i Alfafar. Entre les peticions es va parlar d'incloure el servei nocturn per totes les poblacions de la comarca, connexions directes amb els hospitals de referència, més i millors freqüències o la renovació dels vehicles. 

 

Finalment, amb el vot unànime de tot el plenari, es va tancar la sessió urgent celebrada, extraordinàriament a l'Ajuntament de Torrent.

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.