Dijous, 28 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
JOSEP PRATS
Dilluns, 06 de Agost del 2018

La mostra del Jarr recibix la visita d'un centenar de persones

L'exposició "Dance, Underground & Couture" ha recibit visites guiades i han servit d'escenari per a altres propostes culturals

Un centenar de persones han visitat des de mitjans de juny l'exposició "Dance, Underground & Couture", de l'artista valencià Jarr, la qual es va tancar la setmana passada. A més de les particulars visites, la mostra ha recibit visites guiades, que han reflexionat sobre el significat, la profunditat i la trajectòria de l'artista. La mostra, ha servit també com a escenari d'altres propostes culturals, com la música del quartet saxofonista Enllasax. La música dels saxos es va combianr amb les línies, loc colors i les figures d'exposició.

 

En paraules del propi artiste, la mostra ha recollit "experiències de la seua propia vida amb peces que fan preguntes que a sovint queden sense contestar per a què l'espectador també s'ho pregunte". L'Espai Metropolità d'Art de Torrent (EMAT) ha acollit des de mitjans de junys la trajectòria de l'artista Joan Antoni Rodríguez Roca, més conegut com a "JARR". L'exposició s'ha centrat en una representació de tota la seua trajectòria, de la seua evolució, d'una emergència que no deixa a ningú indiferent i que permitix a este espai emblemàtic de la cultura valenciana lluïr amb el major esplendor.

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.