Dissabte, 20 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 03 de Agost del 2018
INFRAESTRUCTURES

Obri el pàrquing del Antic Mercat quatre anys després de la seua inauguració

Els veïns i veïnes de Torrent i els visitants del centre històric ja tenen a la seua disponibilitat l’aparcament de l’Antic Mercat.

El nou parking, amb 40 places d’aparcament, dos d’elles per a persones amb movilitat reduïda, no es va poder obrir al mateix temps que la inauguració del mercat. Problemes en la recepció han retardat l’apertura. Andrés Campos, el regidor de Foment Econòmic ha criticat la situació que va deixar el PP que finalment s’ha solucionat. "Volgeren fer-se la foto en lloc de preocupar-se per que l'obra estiguera acabada".

L’Ajuntament de Torrent posen a disposició de tots els veïns, veïnes i visitants un aparcament “que millorarà la vida de les persones i suposarà un impuls al comerç local amb tarifes asequibles i abonaments especials”, va senyalar el Regidor de Modernització, Andrés Campos.

L’apertura d’este aparcament es una resposta  la demanda històrica. Restaurants, tendes i especialment comerciants del mercat són uns dels principals beneficiats, ja que podran rebre a nous clients de fora del barri.

“Molta gent ha deixat de vindre en cotxe per no poder aparcar. Hi havia gent que se’n anava i nos ens comprava, i ara ja tenen més ventajes. Esperem que siga positiu, ja que ha estat quasi quatre anys sense funcionar” assenyalava Juan Carlos, pescater de l'Antic Mercat. També Conchín, frutera del barri considera "mollt positiu l'aèrtura perque ara podran comprar sense problemes".

Este parking públic estarà obert les 24 hores del dia els 365 dies al any amb uns preus molt econòmics que aniran des d’un mínim de 20 cèntims fins als 30 minuts. A partir de la mitja hora, es sumarà un cèntim més per minut passat fins a arribar als 120 minuts. El màxim d’estància es de 4 hores per el día, encara que per la nit hi ha un abonament mensual per 18 euros de 20:30 de la vesprada fins a les 8:30 del matí.

Este parking compta amb ascensor, videovigilància, assistència 24 hores per telecontrol i està adaptat per a persones de mobilitat reduïda, amb eixida al mercat i a la plaça Major.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
52.14.130.13

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.