Dimecres, 24 de Abril del 2024

Actualitzada Dimarts, 23 de Abril del 2024 a les 11:39:51 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
JOSEP PRATS
Divendres, 03 de Agost del 2018

El PP critica que es contracte al Rockejat a grups que defenen als agresors d'Alsàsua

Folgado: "es una vergonya que s'utilitzen les festes torretines per a reivindicar l'acció de qui van agredir als Guàrdia Civil de ciutadà cridant a la movilització dels jóvens que assistien al festival del Rockejat. Recordem que estem persones estan condenades per l'Audiència Nacional

La portaveu del PP, Amparo Folgado ha condenat l'acte d'alçada cap als agresors d'Alsàsua, condemnats per l'Audiència Nacional i lamenta que "quatre dies després d'haver-se produït un acte de suport als agresors d'Alsàsua en el Festival Rockejat, no s'ha condemnat per part de l'alcalde ni de l'equip de govern". A més, va afirmar que "este acte reivindicatiu a favor de qui van agredir als Guàrdia Civils en Navarra, indigna als veïns torrentins.

 

Des del PP torrentí es considera "una vergonya que s'utilitzen les festes patronals per a reivindicar l'acció de qui agrediren als Guàrdia Civils, cridant a la movilització dels jóvens que assitien al Rockejat". També va recordar que "estes persones estan condenades per l'Audiència Nacional, per uns fets demostrats qu han comportat a la nòvia d'un dels agredits estiga vivint refugiada a València, a casa de Consuelo Ordóñez, víctima del terrorisme i germana del assassinat per ETA, Gregorio Ordóñez".

 

Este acte reivindicatiu en favor dels agresors d'Alsàsua es produïx a la vegada, que l'Ajuntament de València governat per Joan Ribó, ha cedit un mur a la Capital del Túria en favor dels agresors.

 

En novembre de 2016, a Torrent es va aprovar una moció del Partit Popular en suport dels Guàrdia Civils agredits a Alsàsua, que sols va comptar amb l'abstenció de Compromís.

 

El grup de rock que va inclou-re este reivindicatiu, la qual cosa va indignar als veïns de Torrent ja van actuar al Rockejat al 2007 contractats pel PSOE i al 2012 pel PP, però en aquelles dos ocasions no s'utilitzaren les festes patronals per a organitzar un acte en favor dels agresors.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.137.218.230

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.