Dijous, 25 de Abril del 2024

Actualitzada Dijous, 25 de Abril del 2024 a les 12:15:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
JOSEP PRATS
Divendres, 03 de Agost del 2018
MÚSICA

El Rockejat de Torrent reunix a milers de jóvens en dos jornades dedicades al rock

L'Auditori de Torrent va acollir el millor jazz nacional i internacional

La música va ser protagonista a Torrent amb el Rockejat, el major festivakl gratuït de rock de l'estiu. Milers de jóvens es donaren cita al Parc Central per a gaudir d'este event, el qual cada any, reunix a grups del panorama musical, però també a artistes locals. En la primera jornada, Desakato va pujar al escenari, presentat el seu últim treball Antàrtida. D'altra banda, Eukz, amb més de trenta anys d'experiència sobre els escenaris, va demostrar que seguix xafant fort. Sons o Aguirre & Scila també presentar el seu últim disc, al igual que Mineral Waters y Shirocco.

 

La segona jornada, es ba obrir amb la música de les bandes locals, en este cas va ser el torn de Seventh Hell. Els van seguir Boikot, que va oferir un gran espectacle; Gatillazo amb el mític Evaristo, va demostrar una vegada més ser un dels millors grups de punk espanyol; i Smoking Souls, el qual amenitzà la nit amb el rock en valencià. Per últim, la banda Quelonio fou l'encarregada de tancar la nit.

 

L'Auditori de Torrent també fou el punt d'encontre del millor jazz nacional i internacional, oferit per músics referents i estils diversos. 

 

El festival s'hi va inaugurar amb NES, tres músics que unixen els seus talents: Nesrine Belmokh, cantant xelista francoargelina; Matthieu Saglio, xelista francés; i David Gades, percusionista valencià. Les seues cançons en anglés, àrab i francés abarcaren des del jazz clàssic, la música àrab i la cançó francesa.

 

El festival va continuar amb Omer Vital, gran compositor visionari, el qual es un dels músics més excitants en l'escena del jazz en els últims 20 anys. Per últim, Julian Lage i la seua guitarra tancaren el festival. Lage és un músic inquiet i curiós des de que va nàixer, que mai ha parat de experimentar i créixer. 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.15.211.107

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.