Divendres, 29 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dilluns, 23 de Juliol del 2018
MOROS I CRISTIANS

El Pregó arranca les festes de Moros i Cristians

Per primera vegada l'acte començarà als peus de la Torre després que l'alcalde, Jesús Ros, actue com a pregoner de Festes

El dimarts 24 de juliol arranquen les festes de Moros i Cristians en la capital de l'Horta Sud. I ho farà amb l'acte del Pregó. A les 18:30 tindrà lloc la Ofrena en honor als Sants Patrons, Abdón i Senen en l'església de l'Asunción. Després de l'acte religiós, els festers es traslladaran als peus de la Torre on l'alcalde, Jesús Ros, actuarà de pregoner oficial per a donar la benvinguda a les Festes de Moros i Cristians de 2019. El recorregut des de la Arxiprestal fins a la Torre també s'ha modificat. Els primers a desfilar seran els estendards de cada filà i comparsa en esquadres, darrere aniran els presidents i presidentes acompanyants dels capitans i després d'ells la resta de festers acompanyats per xarangues. 
 

Després del discurs, els festers desfilaran per esquadres fins al centre de majors de Santa Elena, on oferiran una xicoteta entrada als majors. Primer desfilaran els cristians i després dels moros i tancaran cada bàndol els capitans de 2019, Quique Vázquez de Forquers serà l'últim a desfilar dins del bàndol cristià i Laura Simó de Buadin'ss pel bàndol moro. Enguany els festeres repartiran al públic asistent xocolate torrentí i no la tradicional mentideta que es repartia fins ara. Per davant, una setmana plena d'actes en els quals la música i la pólvora seran els protagonistes absoluts de la setmana gran dels Moros i Cristians.

 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
54.224.70.148

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.