Dimarts, 23 de Abril del 2024

Actualitzada Dimarts, 23 de Abril del 2024 a les 11:39:51 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Divendres, 20 de Juliol del 2018
POLÍTICA

El PSOE acusa a Folgado de mentir sobre la falta d'informació en les obres de Verge del Olivar

En un comunicat enviat als mitjans els socialistes torrentinos afirmen que la portaveu popular "se li ha de caure la cara de vergonya. Diu que va a estar al costat dels veïns? Que haguera estat al costat quan li tocava; ni va saber governar llavors ni sap fer oposició ara, intenta confondre i enganyar a la gent -una vegada més- i açò no ho anem a permetre

Les obres del carrer Verge del Olivar tornen a enfrontar a l'equip de govern amb el principal partit de l'oposició. El motiu, les acusacions populars de "no atendre les queixes dels veïns del carrer". En aquest sentit els socialistes ho tenen clar, "la senyora Folgado menteix" i lamenten "que està tan allunyada de la realitat". Els socialistes recorden que "el passat 25 de juny l'equip de govern, encapçalat per l'alcalde i la regidora d'urbanisme, i els responsables tècnics es van reunir amb els veïns del Carrer Verge del Olivar".

 

En aquesta reunió es van explicar "amb detall les obres que s'anaven a iniciar i com aquestes afectarien al tràfic rodat en la zona". El PSOE lamenta que "el PP, pel que sembla més preocupat per un partit de futbol que començava una hora més tard, no es va interessar per aquesta “trobada” i llança ara un rest de mentides sabent que es van atendre els dubtes i qüestions una per una, i que l'Alcalde a l'equip tècnic i a si mateix va posar a la disposició dels veïns i veïnes per a atendre qualsevol tema que poguera sorgir durant el desenvolupament de les obres".
 

El partit capitaneado per l'alcalde Jesús Ros, afirma que "són unes obres que la senyora Folgado no va fer en el seu moment i suposen una millora global de la via, que es convertirà en un espai per a les persones, més adequat al lloc en el qual es troba". Però els socialistes van a més enllà i acusen als populars de "difondre falsedats". El PSOE ha volgut aclarir que "s'està fent per primera vegada en la història del carrer Verge del Olivar" una xarxa de pluvials que desguassarà el gruix de les precipitacions de forma subterrània i que tindrà com a suport l'eixida superficial.
 

"A més de la reordenació del tràfic, l'obra per trams per a reduir l'afectació, durant aquest període els aparcaments no pagaran la taxa de guals, una mesura aprovada pel govern socialista el passat any com una qüestió de justícia i si la Sra. Folgado abandonara l'aire condicionat del seu despatx i s'acostara a la zona, podria fàcilment trobar-se amb l'Alcalde o la regidora en una de les seues múltiples visites a l'obra".

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.116.42.208

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.