Divendres, 29 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Divendres, 20 de Juliol del 2018
EDUCACIÓ

L'Ajuntament realitza millores en les escoles aprofitant l'estiu

S'estan ampliant voreres i instal·lant tanques per a millorar l'entorn dels centres educatius

Aprofitant la temporada de vacances escolars, l'Ajuntament de Torrent està duent a terme millores en els centres docents de la ciutat. Es tracta d'actuacions destinades, principalment, a incrementar la seguretat i l'accessibilitat. 
 

A l'entorn del col·legi el Drac s'estan executant actuacions per a millorar la seguretat en els accessos i eixides. S'estan adequant recorreguts per als vianants al llarg del carrer així com l'ampliació de les voreres. També es van a habilitar carrils d'aparcament i a millorar la visibilitat del pas de vianants. “Els treballs garanteixen que una activitat quotidiana com entrar i eixir del col·legi és més fàcil, més accessible i més segura”, ha destacat la regidora d'Urbanisme, Inma Amat, sobre les millores. Aquests treballs se sumen als quals han tingut lloc recentment en altres col·legis i instituts de la ciutat. En Sant Joan Baptista s'ha repavimentat l'accés al centre i s'han reparat les voreres. 
 

D'aquesta manera es continua en la línia de treball empresa fa mesos per l'equip de govern de millorar els centres educatius de la ciutat i el seu entorn. En Madre Sacramento es van ampliar també les voreres properes a les zones d'accés del carrer La Corunya i es va instal·lar una tanca prop de les portes que impedeix que els alumnes i les alumnes i els pares no baixen a la calçada. Recentment es va col·locar una tanca similar a l'entorn del col·legi Teresianas. A l'entorn del col·legi Monte-Sión també es van executar diverses actuacions: en el carrer Sant Urbà s'ha realitzat una repavimentación i una ampliació de les voreres en els accessos al centre educatiu.
 

En les pròximes setmanes es millorarà i farà més segur l'entorn del col·legi La Puríssima en el carrer Moralets. Les actuacions contemplen la reposició del paviment de la plaça, ja que moltes de les rajoles estan trencades, soltes, perilloses per als vianants. Paral·lelament, l'Ajuntament de Torrent, a través de l'empresa municipal Nous Espais, continua amb els treballs de millora i manteniment en els centres públics docents de la ciutat, com és habitual en els mesos de vacances escolars. Al llarg de l'estiu estan previstes obres i treballs en onze col·legis i instituts, així com en l'Escola d'Adults.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.209.66.87

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.