Dijous, 28 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Divendres, 20 de Juliol del 2018
OCUPACIÓ

Torrent acull el showroad d'Inserta Empleo / Fundación Once

El programa va dirigit a joves entre 16 i 29 anys amb una discapacitat igual o superior al 33% per a millorar les seues oportunitats laborals

El showroad d'Inserta Empleo/Fundació Once visita Torrent els dies 23 i 24 de Julio. Aquesta iniciativa, que es presenta amb el lema “Aquesta oportunitat no passa tots els dies”, té l'objectiu formar i informar als joves parats d'entre 16 i 29 anys amb una discapacitat igual o superior al 33%, per a millorar les seues oportunitats laborals. Per açò, una unitat mòbil s'instal·larà a l'altura del carrer Azorín, nº 14, des de les 10 a les 14 h i de 16 a 20 h, i oferirà diferents serveis totalment gratuïts gràcies al cofinançament del Fons Social Europeu (Iniciativa d'Ocupació Juvenil) i la Fundació ONZE.
 

Els assistents al showroad podran participar en dinàmiques grupales a través de quatre tallers, “L'actitud que m'impulsa”, que estarà orientat a entendre l'actitud pròpia des d'una perspectiva mental, emocional i corporal, a través de xarrades motivacionals i jocs teatrals. “Talents únics i diversos”, el candidat haurà de reconèixer els seus talents personals i professionals, indagant en les coses en les quals destaca, en les seues passions i orientació professional, “El poder d'una visió”, dirigit a generar en el candidat una ruta professional a 5 anys i ajudar-li a identificar on vol arribar professionalment a través de dinàmiques com la arteterapia i “Comença l'aventura”, destinat a ajudar al col·lectiu de joves amb discapacitat a redactar el seu CV de manera que desperte l'interès de les empreses.



Els interessats a assistir hauran d'inscriure's per a participar en les activitats o en entrevistes personals d'orientació laboral, a través del portal "http://www.noterindasnunca.org/" o cridant al 96 380 99 99. De la mateixa manera, qualsevol persona que assistisca i acredite la seua discapacitat també serà atesa. A més, els rebran productes de marxandatge i participaran en el sorteig d'un IPHONE 10.

 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.94.150.98

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.