Dissabte, 20 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dijous, 19 de Juliol del 2018
POLITICA

El Partit Popular lamenta que Ros i la regidora es desentenen d'antendre les queixes dels veïns al carrer Virgen del Olivar

Folgado: "governar es prendre decisions però també donar el cant i atendre als veïns quan tenen algun tipus de dubte o queixa pel transcurs de les obres, per això, si l'alcalde i la regidora ho descarreguen en la direcció de les mateixes, el Partit Popular estará junt amb els veïns, els quals són perjudicats per les obres, les quals gaudiran dels seus beneficis si es fan com toca"

El Grup Popular s'ha reunit amb els veïns del carrer Virgen del Olivar per a parlar sobre dubtes i atendre les queixes que tenen sobre les obres que estan portant-se a termini en el carrer. Obres que deurien haver començat en 2016 però s'han iniciat, dos anys després.

Les obres de reurbanització d'este carrer del centre històric de Torrent van començar el pasat 26 de juny, els veïns s'han queixat al PP perquè "l'alcalde ens va citar el dia d'abans de començar les obres, per a tindre una reunió amb tots els veïns, avisant a migdia que la reunió seria per la vesprada, a la mateix hora que jugaba Espanya", pel qual els veïns pensaven que es deuria "per a què anàrem molt pocs a la reunió". Cosa que no va ocórrer, ja qu els veïns si asistiren masivament a la reunió amb l'alcalde, en la qual éste "va descarregar tota la responsabilitat en la directora de l'obra, i així, no acudir ni a l'alcalde ni a la regidora, per a expressar dubtes o queixes que puguen sorgir", van comentar estos veïns.

 

Els veïns temen que les obres que estan realitzant-se, anulen algunes de les eixides pluvials cap al Safranar, que es construiren després de les inundacions de 2012 i resultaren satisfactòries. "Amb les obres que va realitzar el PP, s'acabà amb el pantà que es formaba al carrer cada vegada que plovia i durant dècades ha inundat plantes baixes" afirmava un dels veïns.

 

Estos veïns han avisat als populars que "hem vist com d'han anulat algunes de les canyeries que s'instalaren en 2013 amb el PP i com canyeries de 50 cm, van a parar a altres d'inferior dimensió". Els populars, lamenten que des de l'Ajuntament de Torrent no hi haja una comunicació fluïda amb els veïns i que "tant l'alcalde com la regidora s'han desentés políticament, d'atendre i sol·lucionar els dubtes que puguen estyar sorgint als veïns, respecte als enderrocaments".

 

Les obres que porten tres semanes en marxa han tancat dos estacionaments d'edificis de viviendes, els vehiculs dels quals no poden ni entrar ni eixir. La portaveu popular, Amparo Folgado ha afirmat que "des del Partit Popular anem a estar al costat dels veïns del carrer Virgen del Olivar i el seu entorn, perquè sabem els problemes que comporten estos enderrocaments d'esta amplària".

 

A més, Folgado ha afirmat que "governar es prendre decisions però també es donar el cant i atendre als veïns quan tenen dubtes respecte les obres o queixes pel transcurs de les mateixes, per això, si l'alcalde i la regidora ho descarreguen a la direcció de l'obra, el PP farà costat als veïns, els quals són els més perjudicats i qui gaudiran dels seus beneficis si es fan com toca".

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.216.233.58

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.