Dimecres, 26 de Juny del 2024

Actualitzada Dimecres, 26 de Juny del 2024 a les 13:28:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dijous, 19 de Juliol del 2018
MOROS I CRISTIANS

Templaris celebra els seus 20 anys amb la seua discomóvil

Aquesta filà cristiana situada en el carrer Sant Joaquín celebra la primera de les festes que obrin el calendari fester de Moros i Cristians

Torrent ja fa olor de Moros i Cristians i els festers ja calfen motors de cara a la seua setmana gran que començarà el 24 de juliol. Però per a obrir boca Templaris organitza cada any el seu discomóvil a les portes de la seuacaserna situada en el carrer Sant Joaquín.

 

Enguany aquesta filà cristiana celebra el seu vintè aniversari. Sens dubte és una de les festes més esperades per festers i no festers que omplen el carrer d'aquesta filà cristiana disposats a obrir el calendari fester, la cita el divendres 20 de juliol a les 23:00 hores. Però a mitjanit, la filà cristiana de Guardians dispararàel chupinazo que cada any avisa que les festes han començat.
 

L'endemà Ballesteras en el seu caserna de Sant Roc han organitzat una festa amb cinquens de cervesa i música en directe a partir del migdia. També la comparsa mora de Califats organitza la seua tradicional festes de la cervesa a la mateixa hora en les portes de la seua kábila en el carrer Verge del Olivar.
 

El diumenge els Moros i Cristians tenen una jornada de germanor que començarà amb el tradicional partit de futbol entre els dos bàndols en el camp de futbol de Parc Central. Després els festers agafaran forces amb un esmorzar que acabarà en una poalà en l'Àgora. A mig dia hi haurà un concurs de paelles i una vesprada de música en directe.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.138.120.116

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.