Divendres, 26 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 26 de Abril del 2024 a les 13:32:43 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dijous, 19 de Juliol del 2018
MEDI AMBIENT

L'Ajuntament poda 226 pins de l'Avinguda per a mantenir la seguretat dels vianants

Els pins presentaven branques seques i amb el risc de caiguda i precisaven uns treballs especialitzats i que excedeixen dels treballs de manteniment ordinari. Per aquest motiu, els especialistes han revisat tots els pins, i en aquells casos on s'ha vist que estan morts o existeix una situació d'inestabilitat que puga ocasionar un risc per als vianants han sigut o seran pròximament talats

Durant el mes de juny i al llarg d'aquest mes, l'Ajuntament de Torrent està duent a terme les tasques de poda i tala (en el cas de ser necessari per raons de seguretat) dels aproximadament 226 pins situats en el passeig central de l'avinguda al Vedat, entre l'avinguda Genaro Palau i la calle Ave María. Els treballs estan sent supervisats pel personal tècnic del servei municipal de jardineria de Nous Espais. 
 

Els pins presentaven branques seques i amb el risc de caiguda i precisaven uns treballs especialitzats i que excedeixen dels treballs de manteniment ordinari. Per aquest motiu, els especialistes han revisat tots els pins, i en aquells casos on s'ha vist que estan morts o existeix una situació d'inestabilitat que puga ocasionar un risc per als vianants han sigut o seran pròximament talats, la qual cosa ha succeït en un parell de casos.
 

Igualment s'està fent una neteja exhaustiva de tot l'arbrat per a eliminar totes les branques seques que durant anys no han sigut podades. “S'estan duent a terme uns treballs importants en l'Avinguda que ens porta cap al pulmó verd del Vedat, millorant la seguretat i les condicions per als veïns i veïnes que passegen diàriament per la zona”, ha assenyalat la regidora es Medi ambient, Inma Amat.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.144.84.155

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.