Divendres, 26 de Abril del 2024

Actualitzada Dijous, 25 de Abril del 2024 a les 19:14:05 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dimecres, 18 de Juliol del 2018
POLITICA

La Plaça Major estarà oberta al trànsit els dies de mercat

Esta reforma del mercat també vindrà acompanyada de la posada en marxa d'un parking. Per a 36 places, en les quals 25 es reservaran per als abonaments de 8 de la vesprada a 8 del matí. En l'horari laboral, estes 25 places i la resta seran rotatives.

Des del passat 13 de juliol, els comerciants del mercat de divendres ocupen els seus llocs en la ubicació que els és originària, deixant lliure el carrer de la Plaça Major. D'esta manera es pot permitir el pas de vehicles en una de les principals vies de circulació de la ciutat, cosa que contribuïx a una major fluidesa del tràfic en tot el municipi.

 

La remodelació del carrer del Pi, la qual es coneguda així pels veïns i veïnes, implica esta reordenació del mercat exterior dels divendres per a traslladar eixa vintena de parades que es situen al carrer Major i deixar esta via lliure, o el canvi de direccions en els carrers propers a les obres.

 

El pàrquing de l'Antic Mercat començara a funcionar en breu. L'alcalde, Jesús Ros, va anunciar l'adjudicació de eixa gestió a una empresa després del procés públic dut a terme en les darreries setmanes.

 

Este aparcament tindrà capacitat per a 36 places, en les quals 25 es reservaran per als abonaments de 8 de la vesprada a 8 del matí. En l'horari laboral, estes 25 places i la resta seran rotatives.

 

Els abonaments nocturns serà de 18 euros al mes i el preu de les places de rotació serà de uns 50 cèntims la primera hora i 60 cèntims a partir de la segona, per la qual cosa el total del preu per dia serà d'uns 3,20 euros.

 

Esta petició veïnal es genera en tallar el carrer i també, la posada en funcionament de l'aparcament del mercat tinga la seua entrada i eixida per eixe carrer.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.139.107.241

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.