Divendres, 19 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 17 de Abril del 2024 a les 10:35:06 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dimecres, 18 de Juliol del 2018
URBANISME

Comencen els treballs d'enderrocament en la casa del carrer Jaume I

A hores d'ara, trauen les escombreries situades al parc infantil. Els pròxims dies, els operaris es dedicaran a enderrocar la resta de la casa que va caure damunt d'un parc infantil

Alguns veïns en confirmaren com sentiren el fort baluern d'un camió descarregant en la casa que va caure en el carrer Jaume I. A hores d'ara, trauen les escombreries situades al parc infantil. Els pròxims dies, els operaris es dedicaran a enderrocar la resta de la casa. Este succés va ocórrer a les 4:30 de la matinada. Afortunadament el parc es trobava buit i tancat. De moment, el parc infantil ha quedat clausurat fins que finalitzen les obres.

 

Després que la Generalitat donara e vist bo per a esfonsar la façana de la casa, el obrers han començat hui les obres per a tonar a la normalitat quan abans. Durant estos dies, han sigut molts els torrentins que s'han acostat per a inmortalitzar el moment de l'escena amb els respectius telèfons mòbils.

 

Tot aquest succés, ha comportat la crítica dels populars front a Ros, al qual acusen per portar el casc històric a la ruïna. El PP també va recordar que en el ple de desembre de 2016 es va aprovar una moció conjunta del PP, Compromís, Ciutadans i Guanyant per a la creació d'un consell municipal de Patrimoni, amb l'aprovació d'un pla d'ajudes per a rehabilitar els habitatges del centre i un pla de promoció d'habitatges públics per a donar vida al casc històric de la ciutat.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.116.239.195

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.