Dimarts, 23 de Abril del 2024

Actualitzada Dimarts, 23 de Abril del 2024 a les 11:39:51 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dimarts, 17 de Juliol del 2018
VEINAT

Torrent calfa motors per a les seues festes patronals

Els carrers i les places torrentines comencen a omplir-se d'activitats aptes per a tots els públics

Com a aperitiu de les festes patronals les quals comencen la setmana vinent, la capital de l'Horta Sud ha viscut un cap de satmana carregat d'activitats lúdiques, festives i culturals.

 

Tir i arrossegament

L'esplanada del Parc Central ha sigut l'escenari d'un esport tradicional ben arrelat a les comarques de l'Horta. Els cavalls demostraran les seues aptituds i la seua força en la pista del XXI Concurs de Tir i Arrossegament davant dels centenars de veïns i veïnes que s'hi donaran cita.

 

Música a la fresca

La Unió Musical de Torrent ha sigut este cp de setmana la protagonista de dos sessions de música a la fresca, fent concerts en viu al carrer. Els joves músics de la banda amenitzaren la vesprada de divendres i diumenge als veïns i vianants de les places de les Corts Valencianes i Fra Antonio Panes.

 

Concurs de fanalets

La nit de divendres es va il·luminar amb la llum dels fanalets fets amb meló d'alger dles xiquets i xiquetes del carrer dels Sants Patrons. L'edició número 15 d'este tradicional concurs va reunir una gran quantitat de xiquets i xiquetes que mostraren els seus fanals elaborats amb esta fruita d'estiu. Els participants també recorregueren el barri cantant les cançons tradicionals.

 

Albades i danses

El Grup d'Albades i Danses Els Llauradors va posar en escena l'espectacle denominat Farem Sarau! La plaça de la Unió Musical es va omplir de música i danses tradicionals.

 

Playbacks fallers

La falla Saragossa-Parc Central va guanyar el primer premi en la final dels playbacks infantils fallers. L'Auditori de Torrent va acollir el passat diumenge una de les cites més esperades del món faller.

 

Concurs d'espantalls

Les festes del Mas de Don Pedro ja s'han convertit en tot un referent per un concurs molt especial. Els xiquets i xiquetes d'esta urbanització dissenyen i elaboren espantalls i competixen en un concurs únic a l'Horta Sud. A més, les figures són utilitzades després per a "vigilar" les collites i cultius del barri.

 

Matinal de motos

El soroll ompli el matí de diumenge a l'Àgora del Parc Central. Centenars d'aficionats i aficionades a les motos es reuniran en una nova edició de la matinal de motos del Club Custom La Rabosa. Fins a Torrent van acudir penyes moteres i milers de persones les quals, a més a més, van recórrer la ciutat per a mostrar els seus vehicles, entre els quals hi havia peces històriques.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.116.239.195

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.