Dimarts, 23 de Abril del 2024

Actualitzada Dimarts, 23 de Abril del 2024 a les 10:12:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dimarts, 17 de Juliol del 2018
CULTURA

La joventut de Torrent gaudix dels campaments d'estiu del CIJ

S'ha posat en marxa la programació de tasques dirigides a jóvens d'entre 12 i 16 anys

Els xiquets i xiquetes del campament d'estiu en Montes de Tayaluelas, organitzat pel CIJ, han tornat a les seues respectives cases després de gaudir d'uns dies fantàstics rodejats de boscos y gaudint de diverses activitats com passejada a cavall, barranquisme aquàtic, piragua, tirolina o rapel.

 

D'altra banda, el cIJ també ha incorporat la programació d'estiu amb una gran varietat de tallers molt divertits. Durant el mes de juliol, els joves d'entre 12 i 16 anys gaudixen dels matins amb tallers de motivació i tècniques d'estudi, caricatures i avatars, creació d'aplicacions per a Android, treball amb cuir, tatuajes, replicants i personatges específics, escritura creativa i creació de curtmetratjes.

 

Les activitats es realitzaran dilluns, dimarts i dimecres i tenen com a durada sis i huit hores. El primer taller, motivació i tècniques d'estudi, ensenya tècniques i ferramentes per a ajudar en l'etapa acadèmica. Al taller de les caricatures i avatars, els participants aprenen conceptes d'il·lustració, mentre dibuixen caricatures, i a la fi de la sessió hauran realitzat un avatar. Els apasionats per la informàtic aprendran al taller de creació d'aplicacions per a Android a desenvolupar amb App inventor, un sistema gratuit el qual després podran descarregar-se a les seues cases per a seguir practicant. Per últim, el taller treball amb cuir, on els joves aprenen a realitzar les seues motxilles o carteres.

 

Dijous i divendres es realitzaran els tallers d'escritura creativa per a deixar enlairar a la imaginació i les emocions. Mijançant jocs i pràctiques, els xics i xiques gaudiran de l'escritura. Per últim, l'activitat de creació de curtmetratjes, un taller per a aprendre les estratègies de cine com escritura de guió, repartiment de personatges, pla de rodatge, grabació i edició.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.117.196.217

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.