Dijous, 25 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Abril del 2024 a les 13:37:18 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dijous, 05 de Juliol del 2018
PRIMARIES PP

Un total de 100 militants votaran als candidats a presidir el Partit Popular

A primeres hores del matí ja havia votat el 25 per cent del cens inscrit en les primeres primàries que organitza el PP per a triar a la persona que presidirà el partit a nivell nacional

Un total de 100 persones han sigut les que s'han inscrit per a votar en la primeres primàries que celebra el Partit Popular en la seua història. A mitjan matí, segons fonts del partit, havia votat el 25 per cent dels militants censats. També ho ha fet la portaveu popular i ex-alcaldessa de Torrent, Amparo Folgado, en la taula electoral que estarà oberta perquè els militants torrentins trien entre Santamaría, Casado, Cospedal, García-Margallo, Cabanes i García-Hernández aspiren a liderar el PP després de la marxa de Mariano Rajoy.

 

El PP celebra hui en tot Espanya la primera volta del seu procés intern de primàries per a triar al successor de Mariano Rajoy, i per al qual s'han inscrit 66.706 militants, el 7,6 per cent de l'afiliació oficial. A Torrent se segueix la mitjana nacional d'inscrits, ja que de més d'1.000 militants tan sol 100 tenen dret a vot. 
 

Per a la portaveu popular, Amparo Folgado, "és una oportunitat perquè els afiliats del partit puguen triar al seu president o presidenta, en el fons és un procés positiu per a tots els afiliats i veient la quantitat de candidats que s'han presentat, en el PP hi ha ganes de treballar i de traure el partit avance". I conclou Folgado afirmant que "d'aquest procés el PP eixirà reforçat i unit per a començar a treballar tots a l'una".

Segons fonts del partit els vots dels afiliats torrentins es dividiran entre Santamaría, Casado i Cospedal. La mesa electoral es tancarà a les 20.30 hores i els resultats a Torrent se sabran mitja hora més tard. Del resultat d'aquestes votacions, seran 3 els compromisaris que acudisquen al Congrés Extraordinari del PP per a votar al candidat triat en la capital de l'Horta Sud.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
52.15.112.69

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.