Divendres, 18 de Gener del 2019

Actualitzada Divendres, 18 de Gener del 2019 a les 18:30:28 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán | Conctacte: 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dimecres, 04 de Juliol del 2018

VIVENDA

La Generalitat celebra jornades de portes obertes de 10 vivendes protegides a Torrent

Els immobles de Torrent, propietat de Evha, estan situats en el carrer Maestro Sosa 23-25. Compten amb una superfície propera als 90 metres quadrats i disposen de tres habitacions, dos banys, garatge i traster. El seu preu està entre els 114.000 i els 116.000 euros

La Conselleria d'Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, a través de la Entitat Valenciana d'Habitatge i Sòl (EVha) ha organitzat els dies 5 i 6 de juliol jornades de portes obertes per a donar a conèixer deu habitatges protegits a Torrent, amb la finalitat de facilitar l'accés a elles a aquells ciutadans interessats a adquirir-les.
 

Segons ha explicat la directora general de EVha, Helena Beunza, aquests habitatges portaven molts anys tancades, sense comercialitzar i ara s'ofereixen als ciutadans després d'una baixada de preus d'entorn el 10%. En aquest sentit,Beunza ha destacat "l'impuls que l'habitatge protegit de la Generalitat ha pres en els tres últims anys i com les mesures adoptades han propiciat l'ocupació gradual de les VPO que estaven buides".
 

Els immobles de Torrent, propietat de Evha, estan situats en el carrer Maestro Sosa 23-25. Compten amb una superfície propera als 90 metres quadrats i disposen de tres habitacions, dos banys, garatge i traster. El seu preu està entre els 114.000 i els 116.000 euros.
 

La consellera d'Habitatge, María José Salvador, va signar el passat mes de gener un conveni de col·laboració amb l'Ajuntament de Torrent per a facilitar l'accés a aquests habitatges protegits i ampliar així l'oferta d'habitatge en el municipi.
 

Mitjançant la signatura del conveni, l'Ajuntament de Torrent es va comprometre a participar en campanyes conjuntes d'informació i divulgació de les promocions d'habitatges protegits en el municipi, així com de proporcionar informació sobre les polítiques d'habitatge de la Conselleria que pogueren afectar a aquests immobles.

En aquest sentit, la celebració d'aquestes jornades de portes obertes és un pas més en l'afany de la Conselleria per donar visibilitat al seu parc d'habitatges buits de protecció pública i facilitar el seu accés als ciutadans.

El termini de sol·licituds per a accedir als habitatges s'obrirà el mateix 5 de juliol. Les persones interessades hauran de presentar la documentació pertinent en la seu de EVha a València (carrer Vinatea, 14) i en la pròpia promoció els dies de la jornada de portes obertes.

Comentari

Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
52.87.253.202

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat
Vaig oblidar la meua contrasenya

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.