Dilluns, 15 de Octubre del 2018

Actualitzada Diumenge, 14 de Octubre del 2018 a les 23:55 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán | Conctacte: 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dimecres, 04 de Juliol del 2018

MEDI AMBIENT

Comença el procés de reg dels arbres de la Serra Perenxisa

L'Ajuntament de Torrent ha iniciat aquesta mesura per a millorar l'arrelament de les 10.475 espècies plantades (pi, alzina, arboç i margalló), i que està previst realitzar al llarg de tot l'any

Amb l'arribada del període estival han començat les accions de reg dels arbres que es van plantar dins del Pla de Reforestació i Conservació de la Serra Perenxisa, que es va realitzar en les zones afectades per l'incendi i la plaga del Tomicus i que compta amb un pressupost de 86.650 €. L'Ajuntament de Torrent ha iniciat aquesta mesura per a millorar l'arrelament de les 10.475 espècies plantades (pi, alzina, arboç i margalló), i que està previst realitzar al llarg de tot l'any.

 

“Les espècies estan tenint un plantació efectiva, i en uns meses'efectuarà una reposició d'aquelles plantes que no hagen sobreviscut”, ha assenyalat la regidora de Medi ambient, Inma Amat.  Per a la correcta aplicació del pla, la SerraPerenxisa es va dividir en dues àrees en les quals es van marcar diferents objectius. En la primera àrea, afectada per l'incendi es va procedir a reduir l'erosió del sòl, perquè hi haguera un suport que permeta l'existència d'una coberta vegetal, mitjançant la implantació d'una massa arbòria. I en la segona àrea, l'afectada per la plaga Tomicus, es va retirar els peus afectats i es va introduir diferents espècies arbòries.

Comentari

Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
54.158.208.189

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat
Vaig oblidar la meua contrasenya

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.