Dijous, 25 de Abril del 2024

Actualitzada Dijous, 25 de Abril del 2024 a les 11:36:02 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dilluns, 02 de Juliol del 2018
POLÍTICA

Compromís es queixa al Síndic de Greuges pel bloqueig de Ros a la consulta sobre l’aigua

“És molt frustrant vore com el treball de l’oposició queda subjecte a l’arbitrarietat política de l’Alcalde que, de forma deliberada, intenta posar els punts que més polèmica susciten e mig de festes o en ple estiu per que la ciutadania no siga conscient dels incompliments del govern socialista amb el pacte d’investidura” denuncia Medina

El regidor de Compromís i membre del consell d’administració de la mixta Aigües de l’Horta, Víctor Medina, ha registrat una queixa davant el Síndic de Greuges de la Comunitat Valenciana pel que considera “una greu vulneració dels drets fonamentals de l’oposició que ja ve sent costum per part de l’alcalde Jesús Ros”.

 

No és la primera vegada que Compromís denuncia aquest tracte cap a les seues propostes, així el regidor valencianista recorda que “amb la moció sobre la empresa pública Nous Espais i el seu finançament ja vàrem viure una situació pareguda en la que l’Alcalde va tardar 6 mesos en incloure la proposta en el Ple”. En aquest cas, el de la consulta sobre la municipalització de l’aigua que proposa Compromís, ja serien dos els mesos que aquesta queda exclosa del Ple Municipal.

 

 “És molt frustrant vore com el treball de l’oposició queda subjecte a l’arbitrarietat política de l’Alcalde que, de forma deliberada, intenta posar els punts que més polèmica susciten e mig de festes o en ple estiu per que la ciutadania no siga conscient dels incompliments del govern socialista amb el pacte d’investidura” denuncia Medina. I es que, la municipalització de l’empresa pública Aigües de l’Horta, figura entre els punts signats en 2015 pel PSOE, Compromís i Guanyant. Acord que finalment va atorgar la vara d’alcaldia al ja veterà Jesús Ros.

 

Segons Medina “la ciutadania ha de poder decidir si una empresa que sobreexplota i subministra aigua de pou carregada de nitrits per que resulta més econòmica que l’aigua de superfície ha de seguir gestionant el cicle integral de l’aigua de Torrent. Sobretot quan aquesta empresa va batre rècord en beneficis en 2017 amb més de 1, 3 milions d’euros”. Així, des de Compromís insisteixen en que “Ros ha de decidir per a qui treballa: per a Hidraqua, l’empresa privada que gestiona Aigües de l’Horta, o per a la ciutadania de Torrent”.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.133.156.156

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.