Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Dilluns, 02 de Juliol del 2018
ATLETISME

Claudia i Niklas, Subcampeons de España cadete

La seua companya de prova Paula Giménez va estar superba guanyant la seua sèrie amb molta soltesa, amb una marca de 12”52, classificant-se para semifinals

En el campionat d'Espanya Sub16 celebrat a Castelló aquest cap de setmana els nostres “xicotets/as atletes nacionals” han demostrat estar a l'altura del seu gran campionat amb una actuació més que notable.
D'una banda, destacar durant totes les jornades el gran campionat del nostre corredor de tanques Niklas Morales en totes les rondes cap a l'avanç a la final. En les eliminatòries va ser primer de la seua sèrie amb molta facilitat amb una marca de 14.11, en la semifinals també va guanyar la seua sèrie igualant la seua marca personal amb 13”98 i en la final, remuntant des d'arrere, va aconseguir proclamar-se Subcampió d'Espanya amb una grandíssima marca de 13”73.

Per l'altre costat, destacar una altra de les grans protagonista del campionat. La nostra saltadora, per partida doble, Claudia Rubio que es va proclamar Subcampiona d'Espanya en salt de longitud amb una millor marca personal de 5.65m (a 7cm de l'or) i amb un parell de salts nuls per poquísimo superbs (el 1º i el 6º) molt propers als 6m. Mentre en el triple salt, Claudia, també amb millor marca personal, va quedar 4ª amb un alt i 12'02m.
En la primera jornada del dissabte matí, una de les nostres velocistas, Eva Marco debutava en el seu primer nacional en la prova de 100m, amb molts nervis, va realitzar una marca de 13”17 en eliminatòries que no li va servir per a classificar a semifinals.

La seua companya de prova Paula Giménez va estar superba guanyant la seua sèrie amb molta soltesa, amb una marca de 12”52, classificant-se para semifinals. En les “semis” va ser 4a de la seua sèrie amb 12”56 millorant la seua marca de la temporada, aquesta marca li va servir per a ser la tretzena d'Espanya. La marca de Paula 12"52 en 100 m.l., la de Niklas en 100 m.tanques de 13"73 i les de Claudia en longitud amb 5'65m i en triple amb 12'02m són tots ells nous récords del club de la categoria.