Dijous, 28 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dilluns, 02 de Juliol del 2018
EDUCACIÓ

17 professors s'acomiaden de la seua etapa professional

Un acte emotiu en el qual els docents, acompanyats de familiars, amics i companys de treball, han manifestat la seua satisfacció i alegria per l'etapa viscuda educant a milers de xiquets i xiquetes, però també il·lusionats per la nova porta que se'ls obri en les seues vides en aquesta etapa de jubilació

L'Ajuntament ha homenatjat en el conservatori de música als 17 professors i professores que s'acomiaden enguany de la seua etapa professional dedicada de l'ensenyament en els centres educatius de la ciutat. Un acte emotiu en el qual els docents, acompanyats de familiars, amics i companys de treball, han manifestat la seua satisfacció i alegria per l'etapa viscuda educant a milers de xiquets i xiquetes, però també il·lusionats per la nova porta que se'ls obri en les seues vides en aquesta etapa de jubilació. 
 

L'alcalde Jesús Ros ha fet lliurament d'una placa commemorativa als professors i professores, a més de dedicar-los unes paraules d'agraïment als emocionats professors com a mostra de reconeixement per la seua “labor, constància i treball durant tots aquests anys, i que ha marcat a tants alumnes i alumnes que han passat per les seues aules”, ha destacat l'alcalde. 
 

Per la seua banda, la regidora d'Educació, Patricia Sáez, també els ha donat l'enhorabona als docents, ja que “els mestres i mestres ens ensenyen a ser les persones que som ara, i els recordem amb gran afecte durant tota la vida”. 
 

Les persones assistents han pogut gaudir d'un vídeo, realitzat pel gabinet de comunicació de l'Ajuntament de Torrent, on els i les protagonistes de l'acte comptaven amb les seues pròpies paraules com ha sigut el pas pels seus centres educatius, l'experiència professional o fins i tot anècdotes que van ocórrer en el seu primer dia com a docents. El vídeo ha sigut lliurat a cada professor i professora perquè es porten un record a les seues llars i puguen visualitzar-ho cada vegada que vulguen.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
34.226.141.207

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.