Dijous, 25 de Abril del 2024

Actualitzada Dijous, 25 de Abril del 2024 a les 11:59:34 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dijous, 28 de Juny del 2018
POLIESPORTIU

La XXVI Llegua Urbana Nocturna de Torrent espera 900 corredors

La prova manté el seu caràcter nocturn, que es va iniciar l'any passat. Els 5,7 quilòmetres al llarg de l'avinguda al Vedat començaran a les 22 hores per a evitar colps de calor, després del bon acolliment que va tenir aquesta decisió en l'edició anterior

La ciutat de Torrent es prepara per a una nova edició d'una de les seues proves esportives estel: la Llegua Urbana, que aconsegueix enguany la seua edició número 26. A més, per segon any consecutiu, la carrera serà nocturna. L'eixida tindrà lloc a les 22 hores en la plaça Corts Valencianes.
 

La regidora de Joventut i Esports, Nadia Marín, ha detallat aquest matí en roda de premsa les novetats d'aquesta edició de la carrera, consolidada ja en el calendari esportiu de la ciutat. Entre les novetats destaca la nova samarreta, que enguany serà tècnica i sense mànigues, a petició dels participants. “Aquesta prova segueix millorant i innovant i es consolida com a vaixell almirall de l'esport local”, ha subratllat Nadia Marín.
 

La prova manté el seu caràcter nocturn, que es va iniciar l'any passat. Els 5,7 quilòmetres al llarg de l'avinguda al Vedat començaran a les 22 hores per a evitar colps de calor, després del bon acolliment que va tenir aquesta decisió en l'edició anterior.
 

De nou, la carrera té caràcter solidari i la inscripció és gratuïta. Per a participar, els corredors solament han d'aportar un quilo o un litre d'aliments no peribles, que seran donats al Punt d'Aliments. Les inscripcions poden realitzar-se en la Fundació Esportiva Municipal www.fdmtorrent.com i en la www.cronorunner.com
 

Calendari esportiu
La Llegua Urbana Nocturna no serà l'únic esdeveniment esportiu que tindrà lloc aqueix cap de setmana a Torrent. La ciutat acollirà les finals del 43 torneig de Galotxa El Corte Inglés i una prova de ciclisme de categoria cadet en la qual participaran esportistes vinguts de tota Espanya. El calendari esportiu culminarà el pròxim 13 de juliol amb l'edició de la Gala de l'Esport. Fins a aqueix moment, Torrent acollirà competicions de tennis, pesca esportiva, competicions falleres de futbol i pilota valenciana, frontenis, petanca i caça, entre uns altres.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.118.200.86

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.