Dijous, 18 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 17 de Abril del 2024 a les 10:35:06 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dijous, 28 de Juny del 2018
POLÍTICA

El PP es reuneix amb els veïns de Miramar

La portaveu del PP, Amparo Folgado ha afirmat que “els veïns de Miramar se senten oblidats per l'equip de govern socialista, que fa cas omís a les innombrables queixes que els transmeten”, per açò, també ha subratllat que “demanem al govern del Sr. Ros que atenga als veïns de Miramar i a les seues reivindicacions perquè tot el que demanen es podria solucionar en una setmana, si tingueren un mínim d'interès”

El Partit Popular ha visitat al costat de l'Associació de Veïns, la urbanització Miramar en El Vedat de Torrent, podent comprovar les necessitats d'aquest barri torrentí.  La portaveu del PP, Amparo Folgado ha afirmat que “els veïns de Miramar se senten oblidats per l'equip de govern socialista, que fa cas omís a les innombrables queixes que els transmeten”, per açò, també ha subratllat que “demanem al govern del Sr. Ros que atenga als veïns de Miramar i a les seues reivindicacions perquè tot el que demanen es podria solucionar en una setmana, si tingueren un mínim d'interès”. 
 

L'Associació de Veïns ha acompanyat a la portaveu del PP, Amparo Folgado i al regidor popular, José Gozalvo en la seua visita al barri, assenyalant les principals deficiències. Els veïns de Miramar sol·liciten il·luminació que no existeix, en el parc que està situat en el centre de la urbanització, així com una plataforma en el carrer Mar Mediterrani, ja que per a tirar la brossa, accedeixen als contenidors des d'una cuneta d'arena i a un metre d'un terraplè. Els veïns també sol·liciten la reparació de voreres, més assiduïtat en la recollida de brosses i que es realitze el manteniment dels parcs i les zones enjardinades, situades en els carrers Jordi Solé Tura, Manuel Fraga, Miguel Herrero i José Pedro Pérez Llorca. 
 

A més, els veïns de Miramar també han reclamat al consistori, sense obtenir resposta, que s'instal·le una tanca en el parc situat al costat del carrer Barranc de Picassent, que és un carrer de dos carrils per sentit en la qual els vehicles aconsegueixen grans velocitats, la qual cosa suposa un perill per als menors. Les parcel·les sense netejar en la zona boscosa i la falta de neteja en les papereres, són altres queixes dels veïns. 

La portaveu del PP, Amparo Folgado ha afirmat que “els veïns de Miramar solament demanen atenció, que se'ls escolte i xicotetes actuacions que no li suposen al consistori cap cost, tot és qüestió de voluntat política de l'equip de govern, fins ara nul·la amb aquests veïns de Torrent”.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.117.186.92

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.