Dijous, 25 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Abril del 2024 a les 13:37:18 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dijous, 28 de Juny del 2018
EDUCACIÓ

Prop de 700 xiquets ja gaudeixen dels campus esportius i les escoles d'estiu municipals

Durant el mes de juliol, dirigits per monitors especialitzats, 250 escolars d'infantil i primària gaudeixen d'una gran varietat d'activitats de caràcter lúdic i educatiu

Aquest dilluns han arrancat els campus esportius i les escoles d'estiu municipals. Prop de 700 xiquets i xiquetes de Torrent gaudeixen ja de la varietat d'activitats que ofereixen aquestes propostes. En els CEIP Sant Pascual, El Molí i Federico Maicas tenen lloc les escoles d'estiu que proposa la delegació d'Educació de l'Ajuntament de Torrent. Durant el mes de juliol, dirigits per monitors especialitzats, 250 escolars d'infantil i primària gaudeixen d'una gran varietat d'activitats de caràcter lúdic i educatiu.
 

En el col·legi Verge del Rosario ha començat aquest matí el Campus Social en el qual participen al voltant d'un centenar de xiquets i xiquetes d'infantil i primària. Aquesta escola d'estiu, que es realitza en col·laboració amb la delegació de Benestar Social, va dirigida a escolars de famílies amb menys recursos econòmics i inclou servei gratuït de menjador. També ha començat l'Escola d'Estiu Especial en el col·legi públic d'educació especial L'Encarnació, en la qual participen 25 alumnes matriculats en algun dels centres o en aules d'educació especial del municipi.
 

Aquest matí la regidora d'Educació, Patricia Sáez, i el regidor d'Atenció a les Persones, Francesc Carbonell, han visitat alguns centres per a conèixer de primera mà com està sent l'arrencada d'aquestes iniciatives lúdiques i educatives, així com Nadia Marín, regidora d'Esports, ha fet el propi per a donar la benvinguda als més xicotets als CampusEsportius.
 

Campus Esportius
Hui 300 xiquets i xiquetes han inicado els Campus Esportius organitzats per la FundacióEsportiva Municipal (FDM). Es tracta d'un programa d'activitats dirigit a xiquets i xiquetes d'entre 5 i 16 anys i format per diferents activitats esportives com a tennis, gimnàstica rítmica, dansa, futbol, atletisme, anglès i informàtica. A més, tots els campus inclouen natació, una activitat que es realitza en la piscina Parc Vedat. Els sis campus té lloc en diferents emplaçaments, segons la temàtica, com són: el pavelló Anabel Medina, el pavelló El Vedat, el camp de futbol Sant Gregori, el col·legi Federico Maicas i la piscina del Vedat. Els campus esportius i les escoles d'estiu afavoreixen la conciliació bona part del període de vacances.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.145.23.123

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.