Dijous, 28 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dijous, 28 de Juny del 2018
EDUCACIÓ

Comença la substitució de portes i finestres en el col·legi Lope de Vega

Els treballs s'emmarquen en la millora de l'eficiència energètica del centre escolar i estan inclosos en el Pla de Manteniment d'Escoles de la Diputació de València, consisteixen principalment en el canvi de portes i finestres

En uns dies arrancaren els treballs de millora de l'eficiència energètica en el col·legi Lope de Vega. Els treballs, inclosos en el Pla de Manteniment d'Escoles de la Diputació de València, consisteixen principalment en el canvi de portes i finestres.

 

Després de la signatura del contracte d'obra entre els representants de l'empresa municipal Nous Espais i l'empresa constructora, està previst que els treballs arranquen en uns dies, una vegada que acabe l'activitat escolar en les instal·lacions del centre. El projecte inclou també la reparació i millora de l'aïllant tèrmic de les cobertes. En definitiva, les obres milloraren l'eficiència energètica de l'edifici, originant un millor confort.
 

A la signatura del contracte van acudir, a més de la regidora d'Urbanisme, Inma Amat, la regidora d'Educació, Patricia Sáez, així com representants del col·legi. La reunió va servir per a recórrer les instal·lacions, revisar les finestres i portes que se substituiran així com per a avaluar algunes finestres noves ja instal·lades a manera de prova. 
 

Les obres en el col·legi Lope de Vega se sumen a les quals estan previstes en altres col·legis de la ciutat i que estan incloses en el pla Edificant, de la conselleria d'Educació. El ple de l'Ajuntament va aprovar al febrer per unanimitat l'adhesió de Torrent al Pla Edificantde la Conselleria d'Educació, Recerca, Cultura i Esport.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.209.209.28

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.